Xiaomi 14t Pro alınır mı?

14 t Pro kullanıyorum şarjı rahat zaten ilk günlerde 1-2 gün çıkarıyordu ama güncelleme atmamla beraber şarj 1 günü anca çıkarmaya başladı zaten hızlı şarj özelliği 120 watt ile bunu önemsemiyorsunuz eğer 1-2 yıl sonra satacağım şu anlık kullanacağım dersiniz iPhone alın iPhone değerini korur oyun performanslarinda çok iyi bir cihaz leica kamerası zaten harika ama asla tabii ki bir iPhone 14-15 kamerası değil.

Önceki telefonum not 8 Pro'yu hala 4-5 yıldan beri kullanıyorum bende öyle hiçbir şey çıkmadı.

5 yıldır Redmi Note 8 Pro kullanan yakınım var, ilk günkü gibi sorunsuz çalışıyor. Ayrıca amiral gemisi modellerde hata olma ihtimali giriş - orta seviyesi modellere göre çok daha düşük.

tabii ki bir iPhone 14-15 kamerası değil.
15 için haklısınız ancak 14 kamerasından daha iyi. DXOMARK puanlarına bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Şuan yurtdışı mi 14 t pro telefonundan yazıyorum redmi poco gibi xiaomi nin alt marka giriş orta seviye cihazlarını kullanıpta burda boş yorum yapanlara bakma mi ve t serileri manyak bişey eğer mi 14t pro alırsan şarzı gayet güzel ve hızlı girse de dert etme sadece 15 dakikalık bir şarz etmeme %0 dan %85 lere geliyor zaten şarz ayrıca kablosuz şarz ile 40 dakikada tam dolum yapıyor bana yetiyor ön kamerası da gayet güzel tatmin ediyor beni arka kamera portrelere denecek bişey yok mükemmel ötesi cihaz gayet sağlam tavsiye ederim

İlk çıktığında almıştım bahsettiğin telefonu. Evet performans düşüşü olabilir fakat şu anda hala kullanıyorum.
Günümüz için kesinlikle yeterli değil.
Artık telefonu nasıl kullandıysanız 3 aya çöp etmişsiniz.

Arkadaşıma aldırdım ve her halükarda memnun. Tek sıkıntısı aşırı ısınmasıymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…