Xiaomi 14T Pro vs S24 FE

Bütçe
32000
S24 FE. Xiaomi 14T Pro işlemcisi kamerası vs daha güçlü fakat yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yazılımı ve optimizasyonu o kadar kötü ki işlemci telefona o akıcılığı veremiyor gibi. S24 FE'nin işlemcisi 14T Pro'ya nazaran daha kötü fakat o akıcılık S24 FE'de bariz hissediliyor. Kameradaki renk paletide bence Samsung'un daha güzel. Ayrıca Samsung'a son gelen güncellemeler olsun AI yenilikleri olsun bataryası olsun gündelik kullanım için daha iyi.

Son düzenleme:
Samsung varken Xiaomi'nin yüzüne bakmayın S24 FE alın geçin derim.

14t pro kullanıyorum aldım iphone 15 pro dan geçtim ilk çıktığı gün almıştım ön siparişle 65000 tl ye parama yazık etmişim 19 Dakikada fulleniyor ekran 4000 nit 144 hz 1 kere mi kasmaz ya sadece iphone göre aradıgım tek şey. 4k 60 video çekerken lensler arası geçiş yapmıyor malesef fakat buda parasına göre gayet kabul edilebilir ps2 emulator ile NEED FOR SPEED MOSTWANTED UNDERGRUOND 2 / 1 hepsini hiç donmadan oynuyorum 9300ultra çok harika 2M antutu puanı var hyper os 2 ile cihaz felakat oldu fotoğrafta LAICA efektleri çok inanılmaz başarılı s24 ultra alamıyorsanız kesinlikle 14t pro alın

14T Pro donanım olarak çok daha iyi bir cihaz bu konuda aynı klasmanda değiller. Samsung da arayüz ve yazılım anlamında daha başarılı. Yakında One UI7 de gelecek kullanım deneyimi farklı bir boyut kazanacak. Yazılımsal dezavantajlarına okeysen ve dert etmezsen 14T Pro da memnun eder.

4000 nit olayı ekranın tamamı için değil, belirli bir yer için geçerli.
120 Hz ile 144Hz arasında fark yok denecek kadar az.
Saydığın tüm özellikleri maalesef cihazın yazılımı çöp ediyor. Optimizasyonu rezalet.
Not: 14T Pro 12/1tb modelini kullanıyorum.
Fakat ben S24 FE ve 14T Pro araında kalsaydım yine Xiaomi'yi tercih ederdim. S24+ olsaydı yazılımdan dolayı tercihim Samsung'tan yana olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…