Xiaomi 14T vs S24 FE vs POCO X7 Pro vs Realme GT 6T

valienteds

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, telefon alacağım, şu an Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullanıyorum epey eski cihaz. 25-30k arası bütçe ayıracağım. 30k üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Biraz araştırma yaptım bu 4 model arasında kararsız kaldım. Oyun da oynarım, fotoğraf da çekerim, sosyal medya da kullanırım, all-round bir telefon bakıyorum.
  • 14T'yi Xiaomi'ye alışık olduğum için düşündüm. Beğenmediğim tarafı sistemin kendi içinde reklamları olması, file Explorer'da gezerken veya kayıtlı bir video izledikten sonra reklam çıkması inanılmaz sinir bozucu oluyor.
  • S24 FE overall solid bir seçim gibi duruyor, çekindiğim noktaları 12 yerine 8 GB RAM, uygun fiyatlıların depolaması 128 GB, 25W şarj. Aslında kağıt üzerinde çok dezavantajlı duruyor ama kullananlar öneriyor.
  • POCO X7 Pro, Spec olarak aşırı güçlü duruyor, dezavantajı nedir bilmiyorum fiyatı da ucuz bayağı.
  • Realme GT 6t, POCO gibi Spec'leri iyi ama fiyat verdiğim aralıkta üst bantta.

Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.

Son düzenleme:
Selamlar, telefon alacağım. U an Xiaomi Redmi Note 10 Pro kullanıyorum epey eski cihaz. 25-30k arası bütçe ayıracağım. 30k üstüne çıkmayı düşünmüyorum. Biraz araştırma yaptım bu 4 model arasında kararsız kaldım. Oyun da oynarım, fotoğraf da çekerim, sosyal medya da kullanırım, all-round bir telefon bakıyorum.
  • 14T'yi Xiaomi'ye alışık olduğum için düşündüm. Beğenmediğim tarafı sistemin kendi içinde reklamları olması, file Explorer'da gezerken veya kayıtlı bir video izledikten sonra reklam çıkması inanılmaz sinir bozucu oluyor.
  • S24 FE overall solid bir seçim gibi duruyor, çekindiğim noktaları 12 yerine 8 GB RAM, uygun fiyatlıların depolaması 128 GB, 25W şarj. Aslında kağıt üzerinde çok dezavantajlı duruyor ama kullananlar öneriyor.
  • POCO X7 Pro, Spec olarak aşırı güçlü duruyor, dezavantajı nedir bilmiyorum fiyatı da ucuz bayağı.
  • Realme GT 6t, POCO gibi Spec'leri iyi ama fiyat verdiğim aralıkta üst bantta.

Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar.
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s24-fe-fiyati,614642333.html Düşündükleriniz arasından S24 FE çok daha iyi seçenek olacaktır.

Kamera, batarya, şarj hızı, RAM ve ekran olarak S24 FE'den daha iyi bir cihazdır Honor 200 Pro. 2-3 yıl güncelleme desteği vermeleri dışında başka bir problemi yok.

S24FE'nin dediğin gibi 256 GB olanının fiyatı artıyor, 8 GB Ram olması, 25W hızlı şarj olması, ekran çerçeve oranının çok düşük olması gibi dezavantajları var ama fazlasıyla övülüyor.

S24FE'nin dediğin gibi 256 GB olanının fiyatı artıyor, 8 GB Ram olması, 25W hızlı şarj olması, ekran çerçeve oranının çok düşük olması gibi dezavantajları var ama fazlasıyla övülüyor.
Evet bu kağıt üzerindeki dezavantajlara rağmen bu kadar tercih edilmesi kafamı karıştırıyor. Daha önce hiç Samsung kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor S24FE.

https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s24-fe-fiyati,614642333.html Düşündükleriniz arasından S24 FE çok daha iyi seçenek olacaktır.

Kamera, batarya, şarj hızı, RAM ve ekran olarak S24 FE'den daha iyi bir cihazdır Honor 200 Pro. 2-3 yıl güncelleme desteği vermeleri dışında başka bir problemi yok.
Cevap için teşekkür ederim. Honor 200 Pro da oldukça sağlam duruyor, siz kullandınız mı Honor marka bir telefon?

Cevap için teşekkür ederim. Honor 200 Pro da oldukça sağlam duruyor, siz kullandınız mı Honor marka bir telefon?
S24 FE ile arasında kaldım ve Honor 200 Pro aldım, 3 haftadır kullanıyorum. Xiaomi'de reklamları kapatıp, bloatware'i temizleyebiliyorsunuz ama biraz vaktinizi alıyor ama genel olarak yazılımı beğenilmiyor. Poco serisinde kamera ve yazılım zayıf oluyor.

Honor 200 Pro ile ilgili sorularınız varsa cevaplamaya çalışayım, henüz cihaz yeni tabii ve ağır oyun oynamıyorum. Genel arayüzü ve hızından memnunum. Önceki telefonum Poco X5 Pro'ydu ve kamera olarak farkı net hissediyorum. Önceden çok fotoğraf çekmek istemezdim, şu an hoşuma gidiyor.

Evet bu kağıt üzerindeki dezavantajlara rağmen bu kadar tercih edilmesi kafamı karıştırıyor. Daha önce hiç Samsung kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor S24FE.

Kısa süreliğine Honor 200 elime geçmişti, 2160p de 60 fps vermemesi dışında başka bir sorun yoktu. Genel olarak mutluydum ve fiyatını fazlasıyla hak ediyordu. Honor 200 Pro modelinde hiç bir sorun yok hocam. Kamerasından tutun bataryaya kadar her şeyi mükemmel gözüküyor. Bence Honor 200 Pro tercih edin.

S24 fe ile poco x7 pro arasındaki temel fark şu bence. S24 fe nin kamerası poco ya göre daha iyi ama işlemci exyons 2400e (kimine göre kötü, kimine göre iyi işlemci) bana göre mediatek 8300 ultra dan kötü. Poco da kamera olarak s24 fe den kötü. 14t hakkında pek bilgim yok. Bende bu iki cihaz arasında kaldım. Samsung bana daha fazla güven veriyor, arayüzü falan çok daha hoş duruyor ama işlemci konusunda üzermi bilmiyorum. Oyun oynamayı seviyorum , genelde pubg oynuyorum. Çok fazla fps kaybı yaşarmıyım bilmiyorum

Karar aşamasındayım S24FE ile Honor 200 Pro arasında. S24FE 256GB 27250 TL, Honor da indirimle 29000'e geliyor. Samsung'a ek olarak şarj aleti de alacağım için aralarında 1000 TL fark var denebilir.
Honor'da karar kılacağım büyük ihtimal, bugün son araştırmalarımı yapıp ona göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı