Güncelleme desteklerini hariç tutarak yorum yapmak istiyorum. Bütçeleri aynı, kamera performansları aynı denebilir. Reklamları da bahane etmeye gerek yok çünkü reklamlarda kapatılabiliyor. Aralarından hangisi daha mantıklı?
Güncelleme desteklerini hariç tutarak yorum yapmak istiyorum. Bütçeleri aynı, kamera performansları aynı denebilir. Reklamları da bahane etmeye gerek yok çünkü reklamlarda kapatılabiliyor. Aralarından hangisi daha mantıklı?
S24 FE kıyasla işlemcisi, video çekimi, yazılım kalitesi, çekim gücü gibi birçok önemli noktada geri kalıyor. Diğer her şeyleri de çok benzer. Üstelik bir de bu fiyatta hâla USB 2.0 kullanması komik bir durum. Bir de plastik kasa var enterasan. Pil olarak da 144Hz ile çok rezil bir performansa sahip. Bariz S24 FE daha iyi. Telefon kötü değil ama fiyat politikası saçma. S24 FE'den daha ergonomik olması dışı daha tercih edilir fazla bir yanı olmayan HyperOS'lu cihazın Samsung S24 FE kıyasla pahalı olması doğru değil. Aşırı fark olmasın diye güncelleme desteğini saymıyorum. Yoksa dediğin gibi şikayet edilen kötü bir telefon değil. Sadece Xiaomi kendinin en önemli ve diğer saçmalıklarını kabul ettirecek avantajı olan iyi donanımı(özellikle işlemciyi) diğerlerinden ucuza satma özelliğini burada göstermemiş.
S24FE gerçekten takoz. Normalde büyük ekran cihazları kullanmayı severim film veya dizi izlemek için ama S24 Plus ile aynı boyutlara sahip olup çok daha ağır olması saçma geliyor.