Bütçe
60.000
Reklamlar kapatılıyor diye biliyorum, ki öyle abartılacak kadar da reklam yok. Ben kendi 4 yıllık Redmi Note 9'umda bile öyle fazla reklam gördüğümü hatırlamıyorum. Eğer kafam rahat olmaz diyorsanız ADB ile telefonu bilgisayarınıza bağlayıp her türlü reklamı ve ek uygulamayı silmeniz 10 dakikanızı almaz. Bir diğer alternatif olarak Xiaomi.eu Mi 15'i desteklediğinden cillop gibi Çin romu kurabilirsiniz eğer isterseniz.

Bence alınır, ama aynı bütçede S25+ veya Honor Magic 7 Pro daha iyi olabilir. Eğer 10.000₺ koyabilirseniz Oneplus 13 alıp keyfinize bakabilirsiniz.

Xiaomi 15 ince çerçeve, vs.. gibi premium özellikleri olduğu için alabilir. Resmi Xiaomi kaynaklarına göre 6 yıl güncelleme garantisidir. 2031'e kadar güncelleme verebiliyor. Ayrıca HyperOS yazılımında reklamlar olmasının sebebi aşırı uygun fiyat politikası olmasıydı. Reklamlar konusu endişeli olmanız gerek yok. Birkaç ayarlarından (Tavsiye önerin, vs..) kapatabilirsiniz. Snapdragon 8 Elite işlemci önceki 8 gen 3'e göre %44 oranlık performans ve güç verimliliği olması çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…