Selamlar. Bu cihaz nasıldır? Kamerası, şarjı, oyun performansı nasıldır? CODM, PUBG gibi oyunları 120FPS 120Hz oynatır mı?
Yurt disi alacagim. 35k'ya geliyor.72 bin bütçe ayırmışken Xiaomi cihaz almayın bence. Samsung S25 Ultra gibi cihazlara bakabilirsiniz.
Anladim. Reklam sorunu var mi hâla?Kamera olarak mükemmel. Bataryası yeterli olur. Oyunları rahat bir şekilde 120 FPS oynatır.
Kamera olarak mükemmel. Bataryası yeterli olur. Oyunları rahat bir şekilde 120 FPS oynatır.
Ana serilerinde hiç çıkmıyor, kapalı oluyorlar direkt. Eğer çıkarsa uygulama ayarlarından kapatabilirsin.Yurt disi alacagim. 35k'ya geliyor.
Anladim. Reklam sorunu var mi hâla?
35k ise düşünülebilir ama yine de mantıklı mı bilemem.Yurt disi alacagim. 35k'ya geliyor.
Anladim. Reklam sorunu var mi hâla?
Selamlar. Bu cihaz nasıldır? Kamerası, şarjı, oyun performansı nasıldır? Codm, PUBG gibi oyunları 120FPS 120Hz oynatır mı?
Anliyorum. Galiba kapattirabiliyormusuz reklamlari ayrica ayarlar icinden.@avkila.tech, 35 bin TL ise fena değil fiyatı. En son uygulama içinde sürekli reklam gösteriyordu, son durumunu bilemiyorum.
Ha iyi o zaman. Kiz arkadasima oneri tarzinda yazacagim.Ana serilerinde hiç çıkmıyor, kapalı oluyorlar direkt. Eğer çıkarsa uygulama ayarlarından kapatabilirsin.
Yani 2.5cm lens var, bence alinir. 35k icin de gayet iyi f/p35k ise düşünülebilir ama yine de mantıklı mı bilemem.
Anladim.TR olarak alınmaz oynatır istediğin oyunları 120 FPS.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.