Xiaomi 15 Ultra alınır mı?

O bütçede yurt içi cihazların bile kamerası güzel. Üzmez. Tasarım olarak beğendiyse hayırlı olsun o zaman.

Yurt içi 35K'ya olan cihazlarin birçoğu o tur bir islemciyle gelmiyor maalesef. 16 GB RAM ve Snapdragon Elite vardi galiba 15U'da.

Xiaomi'nin tek sevmedigim yani Çin romlarinda deli gibi guncelleme gelmesi ancak global/tr ROM'larda gelmemesi. EU ROM flashlayip daha guncel tutmayi dusunuyorum aslinda. Kizin ileri seviye ıngilizcesi de var zaten, sorun cekmez kullanirken tahminimce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt içi 35K'ya olan cihazlarin birçoğu o tur bir islemciyle gelmiyor maalesef. 16 GB RAM ve Snapdragon Elite vardi galiba 15U'da.

Xiaomi'nin tek sevmedigim yani Çin romlarinda deli gibi guncelleme gelmesi ancak global/tr ROM'larda gelmemesi. EU ROM flashlayip daha guncel tutmayi dusunuyorum aslinda. Kizin ileri seviye ıngilizcesi de var zaten, sorun cekmez kullanirken tahminimce.

14T proyada bakılabilir dediğiniz işlemleri 14T'de sorunsuz bir şekilde yerine getirebiliyor.

En basitinden Honor 400 Pro. 8 Gen 3 ile geliyor. Yeterli olur kız arkadaşına ama 120 FPS desteği ne alemde bilmiyorum. Kamerası da güzel. Neyse 15 Ultrada karar kılmışsınız artık gerisinin bir anlamı yok bence.

Kiz sadece 120FPS CoDM, PUBG oynamak istiyor ve camur gibi bir kamera istemiyor. Reklamlar buyuk bir sorunmus ama kapatilabiliyorsa okey bence.

POCO F6 kullanıyorum reklamlar çıkıyor Game Booster'ı falan açtığınızda muhtemelen Xiaomi'lerde de çıkıyordur. Kapatabiliyorsa bilen bir arkadaşın aydınlatması çok iyi olur.

POCO F6 kullanıyorum reklamlar çıkıyor Game Booster'ı falan açtığınızda muhtemelen Xiaomi'lerde de çıkıyordur. Kapatabiliyorsa bilen bir arkadaşın aydınlatması çok iyi olur.
Uygulama ayarlarından kapatılıyor. Ana serilerinde çıkmıyor neredeyse. Çıkan uygulamaların ayarlarından kapatmayı denermisin.

Reklamlarla alakalı bir ayar bulamadım maalesef.
Uygulama ayarindan onerilmis icerik kapat. Telefonun ayarlarindan gizlilige gir ve kisisellestirilmis reklamlari kapat.

Sifreler ve guvenlik kismindan yetkilere gir ve msa'yi kapat.

Olmazsa yine ozel DNS kismindan dns.adguard.com gir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı