Xiaomi 15 Ultra alınır mı?

Selamlar. Bu cihaz nasıldır? Kamerası, şarjı, oyun performansı nasıldır? CODM, PUBG gibi oyunları 120FPS 120Hz oynatır mı?
Sakın o hataya düşme kral yazılımı aşırı derecede berbat bir telefon diğer arkadaşın dediği gibi S25 ultra alabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan sonra hayatta Xiaomi almam.

Zaten ama birçok kişi hala farkında değil bunların.

Aynen o. Kapatin onu biraz kullanin. Bize de bildirin lutfen eger iyi ise ben de 15ultra alip ayni sekilde kullanacagim.
Kendim bizzat Honor 400 serisini gerçek hayatta deneyimleme fırsatım oldu Honor 400 Pro şu anda baktığımızda en mantıklı seçenek çok rahat kompakt ve hızlı bir telefon ayrıca kamerası yakınlaştırmalara rağmen muazzam Honor 400 Pro düşünmeniz en mantıklısı şu anda

Kendisini bizzat kullandım. Kullandığım süre boyunca Çin ROM'u hariç bütün ROM'ları tek tek kurdum ve en az 1 hafta deneyimledim her bir ROM'u. Bu telefonun pili her ne kadar S25 Ultradan yüksek olsa da HyperOS sağ olsun taiwan ROM'u dışındaki tüm ROM'larda pili sildi sömürdü. 15 Ultra alacak adamın bootloader kilidi açıp ROM atmayı bilecek kadar deneyimli olması gerek. Eğer standart ROM'da kullanacaksanız üzüleceğiniz tek şey batarya ve yazılım olur. Kamerasına performansına filan hiç girmiyorum onu herkes anlatıyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı