Xiaomi 15 vs 14T Pro vs S24FE

Hangi telefonu seçerdiniz?

• Oy verenlerin toplamı
    24
Ben de Mi14T Pro ve Mi 15 arasında çok kararsız kaldım tekrar bir konu açmakta istemedim, server kayıtlı almayı düşünüyorum ancak Honor Magic 6 Proda kafamı karıştırıyor telefonda en önemli beklentim kamera, sonrasında performans, fiyat/performans kanadında server kaydı yaptırabileceğim başka öneriler varsa onlara da açığım tercihi nasıl yapmalıyım sizce

Ekleme: Yaklaşık 4 yıldır Xiaomi Note 10 kullanıyorum dürüst olmak gerekirse aşırı memnunum ancak değiştirme zamanı da geldi alacağım telefondan da beklentim beni en az 3 4 yıl götürmesi

Xiaomi 15 bakabilirsin, devam etmek istiyorsan Xiaomiden. Zaten hangi cihaza geçersen geç çağ atlarsın. Honorlar için kayıtlar varmi bilmiyorum. Ama kamera olarak güzeller. Honor alacaksan magic 7 pro alabilirsin magic 6 alana kadar, yurt dışı ucuzdur. Hem yeni.

Xiaomi 15 bakabilirsin, devam etmek istiyorsan Xiaomiden. Zaten hangi cihaza geçersen geç çağ atlarsın. Honorlar için kayıtlar varmi bilmiyorum. Ama kamera olarak güzeller. Honor alacaksan magic 7 pro alabilirsin magic 6 alana kadar, yurt dışı ucuzdur. Hem yeni.
Honorlarda kayıt olayını bende bilmiyorum ama direnç veya yazılım istemiyorum en temizi server kaydı oluyor.

Sadece cihaz 31Kya buldum Honor Magic 7 Proda

Mi 15 için ise Full Kutulu Şarjlı 30K

Mi 14T Pro için ise istenen Server Kaydı dahil kutulu ve şarjlı 21.5K

Yani eğer fazla çıkamam diyorsan ve f/p istiyorsan 14T proda gayet iyi fiyat banında. 14T prodan donanımı iyi olsun istiyorsan Mi 15. Honor denemek istiyorsanda magic 7 pro.

Son düzenleme:
Xiaomi 15
Poco F7 Ultra
Xiaomi 14T Pro
Honor Magic 6 Pro
Xiaomi 13 Pro

Bu 5 cihazdan birini almak istiyorum sizce sıralama nasıl olmalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı