Xiaomi 4A Router 5G Ağları Görmüyor

Olga666

Kilopat
Katılım
11 Aralık 2020
Mesajlar
5.216
Çözümler
28
Merhaba arkadaşlar, dün modemi açtığımda her şey gayet stabildi. Sonra bilgisayarı açmak için girdiğimde internet yoktu. Sonra modemi fabrika ayarlarına falan döndürdüm, resetledim, kapatıp açtım fakat bir şey değişmedi. Sonra mi Wi-Fi uygulamasından Router'a baktığımda çevrimdışı yazıyordu. Gittim Router'ı sıfırladım. Sonra yeniden bağlanmak isterken (kablosuz bağlantı bu arada) sadece 2.4G ağları taradığını fark ettim. Uygulamadan fabrika ayarlarına sıfırladım olmadı. Sonra resetledim olmadı. Hatta gittim belki ısınmıştır diye soğuk odaya koydum yine bir şey olmadı. Sizce ne yapmam gerek? Bu arada sadece bizim modem değil komşumuzun da 2.4G ağını görürken 5G'yi görmüyor. (modemin yanına koysam bile görmüyor).
 
Fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde modemin 5G kablosuz ayarı da kapanmış olabilir. Modem arayüzünden 5G'yi kontrol ettiniz mi? Ayrıca bu sadece Router'a mı özel telefonuzdan falan modemin 5G'sini görebiliyor musunuz?
 
Fabrika ayarlarına döndürdüğünüzde modemin 5G kablosuz ayarını da kapatmışsınızdır. Modem arayüzünden 5G'yi kontrol ettiniz mi?

Evet açık, hatta kapatıp açtım. Şimdi bir daha deneyeceğim. Geçen de böyle olmuştu ama 2. denememde bağlanmıştı. Keşke almasaydım...
Merhabalar, sonunda çözümü buldum bu sabah 4'ten beri uyumadım cidden çok hırslandım. Modem arayüzünde çoğu şeyi öğrendim. Saçma sapan her şeyi denedim, ama bu lanet şeyin çözümü sadece modemden kanal değiştirmekmiş. Ve çözümün bu olduğuna çok üzüldüm. Git sen o kadar uğraş, çözüm sadece modem ayarlarından kanal değiştirmek olsun. Sorunun internette çözümü yoktu ihtiyacı olanlar bilgilensin istedim. Teşekkürler :D.
Arkadaşlar, ping biraz arttığı için tekrar otomatiğe aldım kanal ayarını. Fakat tekrar koptu. Otomatikte kullanmak için ne yapmam gerek.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı