Xiaomi Game Turbo işe yarıyor mu?

MIUI denen rezillik telefonu yormaktan başka bir şey yapmıyor hocam. Keza HyperOS'da böyle. Ben şahsen BL kilidi açıp ArrowOS, ardından Evolution X kurdum. Peşinden de Anymore KSU kernel kurdum. Şu anlık telefonum epey iyi çalışıyor. Yazılım konusunda ve kernel konusunda sorunum sıfır artık.
Bendede bl kilidi acik bir redmi note 9 var yurtdışı cihazı ama telefoncu IMEI atmış.Gunluk sosyal medya kullanımında bile çöküyor meret.Şuan içinde
twrp felan olup olmadiğini bilmiyorum,dediğin yöntemleri yaparken telefonun IMEI nasıl korudun veya geri yükleyebildin? açıkça anlatabilirsen veya ilgili video varsa sevinirim.

Bendede bl kilidi acik bir redmi note 9 var yurtdışı cihazı ama telefoncu IMEI atmış.Gunluk sosyal medya kullanımında bile çöküyor meret.Şuan içinde
twrp felan olup olmadiğini bilmiyorum,dediğin yöntemleri yaparken telefonun IMEI nasıl korudun veya geri yükleyebildin? açıkça anlatabilirsen veya ilgili video varsa sevinirim.
Hocam benim cihazım yurtiçi cihazı ve IMEI zaten resmi yollardan kayıtlı. IMEI için ekten bir şey yapmama gerek yoktu yani. Sadece BL açtım ve ADB üzerinden TWRP kurdum.

Hocam benim cihazım yurtiçi cihazı ve IMEI zaten resmi yollardan kayıtlı. IMEI için ekten bir şey yapmama gerek yoktu yani. Sadece BL açtım ve ADB üzerinden TWRP kurdum.
Ben senin cihazı yurtdışı zannettim,bende diyorum nasıl rahatca rom attın imei ile uğraşmadan.Ya telefoncuda custom rom attırıcam yada kendim atıcam bi yolunu bulursam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı