Xiaomi Mi 10 Lite alınır mı?

candyline

Femtopat
Katılım
11 Temmuz 2020
Mesajlar
2
Merhaba arkadaşlar, Realme 7 Pro ile Xiaomi Mi 10 Lite arasında kararsız kalmıştım. Realme'nin özelliklerinin daha iyi olmasına rağmen çerçevesinin plastik olması açıkçası biraz soğutmuştu. Bugün Realme'nin fiyatının 3600 TL'den 4000 TL'ye çıkması ve Xiaomi'nin tasarımını ve arayüzünü daha güzel bulmamdan dolayı Mi 10 Lite'a daha yakın hissediyorum. Sizlerin ne düşündüğünü merak ediyorum. Maksimum 3700 liraya kadar başka önerileriniz varsa bekliyorum.
 
Merhaba arkadaşlar, Realme 7 Pro ile Xiaomi Mi 10 Lite arasında kararsız kalmıştım. Realme'nin özelliklerinin daha iyi olmasına rağmen çerçevesinin plastik olması açıkçası biraz soğutmuştu. Bugün Realme'nin fiyatının 3600 TL'den 4000 TL'ye çıkması ve Xiaomi'nin tasarımını ve arayüzünü daha güzel bulmamdan dolayı mi 10 Lite'a daha yakın hissediyorum. Sizlerin ne düşündüğünü merak ediyorum. Maksimum 3700 liraya kadar başka önerileriniz varsa bekliyorum.

Realme şu an Hepsiburada'da 3600 lira. Eğer telefonu kılıf ile kullanacaksanız plastik olduğunu zaten hissetmeyeceksin.
 
Ben 5 yıldır iPhone 6 kullanıyorum. Kılıf harici daha telefona dokunduğumu hatırlamıyorum. Anca ilk aldığımda kutudan çıkarırken filan dokundum. Yani arkası plastikmiş, cammış bunlar önemli değil. Kılıfsız telefon kullanılmıyor zaten. Realme 7 Pro her türlü daha avantajlı. 65W şarjı bile yeter. Ani ihtiyaç duyduğunda kısa sürede şarjını doldurursun.
 

Geri
Yukarı