Xiaomi Mi 11 alınır mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu söyledikleriniz 3500 TL bütçede bile yaşanmıyor ki.
Örneğin a52.

Android 14 ve 4 yıl güvenlik güncellemesi alacak.

Alacak mı bakalım gerçekten?
10 sene Android kullandım şimdi iPhone 11 kullanıyorum. Bir daha Andoid'in yanında geçmem. iOS'un stabilliği akıcılığını veremiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 sene Android kullandım şimdi iPhone 11 kullanıyorum. Bir daha Andoid'in yanında geçmem. IOS'un stabilliği akıcılığını veremiyor çöproid.

One UI, EMUI, OxygenOs ve Google pixel cihazlarda kullanılan kaliteli arayüzleri kullandınız mı hocam?

Saf Android de çok stabildir.

10 sene Android kullandım şimdi iPhone 11 kullanıyorum. Bir daha Andoid'in yanında geçmem. iOS'un stabilliği akıcılığını veremiyor.
Güvenlik güncellemeleri alıyorlar. Bizim burada dediğimiz Yazılım güncellemesi. Arkadaş olayı yanlış anlamış galiba.

10 sene Android kullandım şimdi iPhone 11 kullanıyorum. Bir daha Andoid'in yanında geçmem. IOS'un stabilliği akıcılığını veremiyor çöproid.

Hocam General Mobile değil ya bu

Samsung'un verdiği sözü tutacağını düşünüyorum.
Aynı söz A72 içinde verildi.

Burada 2-3 tık hocam

Her ne kadar yüksek bütçedeki, sorunsuz bir MIUI olsa bile sonuç olarak bu MIUI.

Aslında OnePlus 9 Pro önerebilirdim bu bütçeye iPhone alternatifi olarak ama 15kdan girmiş.
Harbiden bu fiyatlandırma nedir ya?
Distribütörler iyice saçmalamış dediğiniz gibi. @DarkReader

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…