Xiaomi Mi 11 Ultra direnç kayıtlı telefon alınır mı?

LOSTCPTRR

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 18.500 TL'ye Xiaomi Mi 11 Ultra direnç kayıtlı 2. el telefon almayı düşünüyorum. direnç kayıt nedir sizce? Alınır mı? Android sürümü ve Xiaomi güncellemeleri alıyor mu?

Telefon satıcının yazdıkları şöyle:
'Cihaz hatasızdır, 67W şarj aleti ile verilecektir. Çift SIM kart cihazı, anlatmaya gerek yok, canavar gibi. Kılıfta vereceğim. 2 adet 12+7/256 cihaz, hiç tamir görmedi. Ekran ve kamera lensinde koruyucu mevcut. 120X Zoom. Direnç kayıtlı!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, 18.500 TL'ye Xiaomi Mi 11 Ultra direnç kayıtlı 2. el telefon almayı düşünüyorum. direnç kayıt nedir sizce? alınır mı? Android sürümü ve Xiaomi güncellemeleri alıyor mu?

Telefon satıcının yazdıkları şöyle:
'Cihaz hatasızdır, 67W şarj aleti ile verilecektir. Çift SIM kart cihazı, anlatmaya gerek yok, canavar gibi. Kılıfta vereceğim. 2 adet 12+7/256 cihaz, hiç tamir görmedi. Ekran ve kamera lensinde koruyucu mevcut. 120X Zoom. Direnç kayıtlı!

Kısaca telefon yurt dışı kayıtlı ve IMEI atılmış.

Direnç kaydı cihazın arka kapağı açılarak yapılan bir işlem.
Bazıları kullanıcılar sorun yaşatmadığını bazıları da dezavantajlarının olduğunu söylüyor.
Direkt direnç kayıtlı kullanan birine sormanı tavsiye ederim ayrıca bu işlemi her telefoncu yapamaz. Önerim TR cihazı alman.

Direnç kaydı cihazın arka kapağı açılarak yapılan bir işlem.
Bazıları kullanıcılar sorun yaşatmadığını bazıları da dezavantajlarının olduğunu söylüyor.
Direkt direnç kayıtlı kullanan birine sormanı tavsiye ederim ayrıca bu işlemi her telefoncu yapamaz. Önerim TR cihazı alman.

Maalesef bütçem kısıtlı olduğundan dolayı uygun fiyata görünce almaya kararsız kaldım alınırı mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı