Xiaomi Mi 11T bir anda SIM kart okumamaya başladı

Daha fazla  
Bu akşam telefonumun şarjı bitti ve şarja takmaya gittiğimde bataryanın bir kısmı kırmızı bir şeyle dolu batarya simgesi gördüm. Düzeltmek için şarjdan çıkardım ve tekrar taktım biraz bekledim ve aynı işaret göründükten sonra telefon açıldı ve SIM kart görünmüyordu sonrasında yeniden başlattım fakat sorun düzelmedi. Telefon yurt dışından kaçak bir Xiaomi Mi 11T. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Wi-Fi ve Bluetooth sorunsuz çalışıyor hocam.

PUBG veya daha uzun süreli oyun oynadığım zaman ısınıyordu fakat çok sık oyun oynarım genellikle iş ve mesajlaşma için (sosyal medya vs.)

Yok IMEI'lerin bulunduğu bir çip var o bozulmuş olabilir hani yazılım atmadan önce yedek aldığımız dosyalar var

Her şey olabilir bizim cihaza olmasında korktum şu an 😅 elimde anakart olmadığı için bunu tespit etmem mümkün değil.

Peki hocam powerbanke takmıştım orada açmaya çalışırken daha önce hiç göremdiğim bataryanın 1/4 kırmızı renkli bir görsel karşıma çıktı çok hızlı kapattığım için ne yazdığını tam hatırlayamıyorum. Powerbankte açılmayınca duvar prizine bağlamıştım. Herhangi bir bağlantı var mıdır acaba?

Peki hocam powerbanke takmıştım orada açmaya çalışırken daha önce hiç göremdiğim bataryanın 1/4 kırmızı renkli bir görsel karşıma çıktı çok hızlı kapattığım için ne yazdığını tam hatırlayamıyorum. Powerbankte açılmayınca duvar prizine bağlamıştım. Herhangi bir bağlantı var mıdır acaba?

Ben powerbank kullanmıyorum yakın vakitte de orijinal batarya ile değişimini yaptım. Sizin cihazınız %99 ihtimalle kısa devre yapmış olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı