Xiaomi Mi 11T vs iPhone SE 2020

Bütçe
6700
Zor olduğunu biliyorum ama XS bulabilirseniz verdiğiniz paradan pişman olmazsınız diye düşünüyorum.

Ben geçen ay 5000 liraya yurt dışı IMEI'leri aktif iPhone 11 almıştım neredeyse cihaz sıfır idi. Acele etmeyip beklemek en iyisi olacaktır. Ayrıca XS'ler 5000 liraya çok fazla var havada uçuşuyorlar ama arkadaş donanım ve güç demiş SE 2020 bu konuda daha önde ama ben 5000 liraya iPhone 11 alabilmişken SE2020'ye o parayı vermem.

Ayrıca SE 2020'den iPhone 11'e geçtim. Eşime verdim SE'yi çok güzel bir cihaz işlemci bakımından iPhone 11 ile bir farkları yok çok akıcı ve güçlü günümüze göre halen.
 
Mesele yurt dışı alıp kullanılabilir mi biraz da hocam çünkü elimde birde 5s var o kalan 4 ayda birde onla uğraşmak var biraz düşünce de bırakıyor
 
SE 2020 pil açısından gerçekten içler acısı bir telefon. İlk çıktığında biraz minik ve güncel donanımı yüzünden benimde biraz dikkatimi çekmişti ama o şarj derdiyle katlanılacak gibi değil. Gidip kendime 2.el bir Xs Max aldım, şarj ve ekran konusunda çoooook daha iyi. Hala da kullanıyorum ancak yakında android bir modele geçeceğim.
Ekran, bir telefonda belki de her an kullandığınız bir donanım ve kaliteli olsun diyorsan ona göre karar vermen lazım. Amoled ekran dediğinde benim için akan sular durur. Samsung'da yegane sevdiğim bir şey varsa o da kesinlikle ekranlarıdır ki orta sınıf telefonlarında bile kaliteli ekranlar kullanırlar. Benim için belirleyici bir özellik.
Bir de "stabilite" konusunu çok mu abartıyoruz ? Özellikle konu Epıl'a gelince. Gayet de diğer her telefon gibi ara ara takılan, uygulamadan atan, kasabilen bir telefon. 6 yıl önceki modele bile güncelleme gönderdikleri doğrudur ama o güncellemeyi alan telefona sormak lazım bir de durumu. Arkadaşımın 8+ telefonu mesela işletim sistemi olarak gayet güncel ama menüyü kaydırıp bir yudum çay içiyorsunuz da anca geliyor yeni ekran. Sonuç olarak eskiyen her telefonda olabilecek şeyler bunlar.
 

Geri
Yukarı