Ben öncelikle oyun oynuyorum. Telefon incelemelerine bakıldığında S20 FE'nin gyrosunda titremeler var olduğunu öğrendim. Yazılımsal olarak bir sıkıntıymış kamerada. Kafamda şüphe uyandırıyor. MI1T'nin kamerası çok mu kötüdür? Ve sizce hangi telefonu almalıyım? Pişman olmak istemiyorum. MI11T'nın kamerası beni üzer mi? Güncel olarak Samsung A70 kullanıyordum, bozuldu kendisi. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhaba, samsung s20fe öneriyorum yazılım en önemlisi snapdragon kullanılmış ekranıda güzel jarjıda oyun oynasanız bile sizin için yeterli olur, diyorsanız ki kamerası gb hz fazla olsun o zaman mi11 t öneririm.
Xiaomi'nin bir güncelleme ile cihazı çöp etme ihtimali S20 FE'nin yazılım hatalı olması ihtimalinden dâhâ yüksek keza bahsettiğimiz marka Samsung.
Böyle bir söylentinin doğruluğundan şüpheliyim.
Dimensty 1200 vs Snapdragon 865 olarak bakıldığında dimensty 8X 3.0 GHz Snapdragon Turbo Boost ile 3.1 GHz yapıyor. Bir de Dimensty'nin GPU'su daha yüksek frekansa sahip. Hadi onları geçtim telefonlar yan yanayken de performanslarına baktım. Dağlar kadar bir fark yok. Ama yazılım arayüz denilirse ona bir şey diyemem.
Her şey frekans hızı değil. Qualcomm özelleştirilmiş çekirdeklere sahip. CPU olarak benzer performans sergiliyor olsalar da GPU tarafında S20 FE daha iyi. Frekans hızlarına göre de yine GPU değerlendirilemez yine ortada farklı mimari var çünkü. Kamera tarafında net S20 FE daha iyi. Note 10 Pro ile aynı kamera sensörüne sahip Mi 11T.
@TinyGamer CPU noktasında haklılığın var onu belirteyim ben başta Dimensity 1100 ile karıştırdım, 1200 kullanıyor ama GPU olarak bu iki yonga aynı zaten. Biraz frekans hızı daha yüksek 1200 modelinde. CPU noktasında SD 865, 1100 modelinden iyi. 1200 ile benzer düzeyde.