Merhaba. Bir hata yaptım ve anlamadığım halde yabancı video izleyerek sıfır cihaza OpenWrt kurmaya çalıştım . (vm Ubuntu üzerinden) her şey güzel gidiyordu, ta ki mtd -e OS1 -r write openWRT.bin OS1 komutunu gönderip Connection closed by foreign host. hatasını alana kadar. Bu aşamadan sonra videodaki eleman sanal makinede 192.168.28.1 adresinden Router'in OpenWrt arayüzüne erişti fakat benim hem internet bağlantım gitti hem de sanal makinede arayüze bağlanamadım.
Şu an ne yapacağımı bilmiyorum. Sanırım bu modelin global ROM'unu piyasada kimse bulamıyor. OpenWrt'yi kaldırıp yeniden nasıl yüklerim?
Kablo ile bağlanmaktan kastın modemden çekilen ethernet kablosu değil mi? Deniyorum fakat sanal makinede 192.168.1.1 adresine bağlanmıyor. Zaten PC kablosu router'e bağlı.
Ayrıca Cyberduck'tan FTP'ye de erişemiyorum artık.
Kablo ile bağlanmaktan kastın modemden çekilen Ethernet kablosu değil mi? Deniyorum fakat sanal makinede 192.168.1.1 adresine bağlanmıyor. Zaten PC kablosu Router'e bağlı.
Antivirüs kullanmıyorum. Windows Güvenliği'ni devre dışı bırakıp denedim fakat reset tuşuna basılı tutarak güç kablosunu taktığımda programda yazılar akmıyor. Hatta 30sn kadar bekledim turuncu yanıp sönüyor.
Antivirüs kullanmıyorum. Windows güvenliği'ni devre dışı bırakıp denedim fakat reset tuşuna basılı tutarak güç kablosunu taktığımda programda yazılar akmıyor. Hatta 30sn kadar bekledim turuncu yanıp sönüyor.
Hocam sen nasıl bir kralsın ya Sayende router'ı kurtardım çok teşekkür ederim Bu Debrick ile gelen stok firmware'de güvenlik açığı falan yoktur değil mi?
Hocam sen nasıl bir kralsın ya sayende modemi kurtardım çok teşekkür ederim bu debrick ile gelen orijinal Firmware'de güvenlik açığı falan yoktur değil mi?
Hocam bilemiyorum maalesef. Bende mi router 4A giga var. OpenWrt kurarken çok brick ettim. Oradan aldığım yazılımda sorun olmuyordu. Sizin modem için geçerlimi bilemiyorum.