Xiaomi Mi 6 4 GB vs Xiaomi Mi Note 3

FurkanEfeAtak

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Otomotiv Teknisyeni
Şuan LG G5 kullanıyorum, 9 aydır kullanıyorum ve ömrünü bitirmiş durumda. Cihazı yenilemek için 1600 TL gibi bir bütçem var. Aklımda 2 cihaz var. Biri Xiaomi Mi6 4GB(64 GB), diğeri Xiaomi Mi Note 3 6 GB(64 GB) KVK garantili. İkisi arasında 30 TL fiyat farkı var. Hangisini almak daha mantıklı olur? Mi6 işlemci, depolama türü, kasa malzemesi, su sıçramasına dayanıklılık türünde artısı var. Mi Note 3'ün RAM boyutu, ekran boyutu, işlemci kaynaklı pil süresinde ve garanti firmasında artısı var.

Dipnot:
Xiaomi Mi 6 4 GB 1630 TL
Xiaomi Mi Mote 3 6 GB KVK1589 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Mi 6 al. Donanım ve performans olarak Mi 6 daha üstün. Arka kamera olarak aynılar, ön kamerada ise Note 3 daha iyi. Batarya olarak kağıt üstünde Note 3 daha iyi gözükse de Mi 6 modelinde kullanılan SD 835 daha az güç harcar SD 660 modeline göre, ayrıca Note 3 modelinin ekranı da daha büyük olur. Batarya performansları benzer olur, RAM olarak Note 3 avantajlı. İkisi arasından önerim Mi 6 olur, Noıte 3 modeli daha ucuz olsaydı onu önerebilirdim.

Mi Note 3 Fiyatları & Mi No 3 Özellikleri Hepsiburada'da!

Açıkçası HB sitesinde Note 3 1463 TL, bu fiyata alınabilir bir model.

Mi 6 al. Donanım ve performans olarak Mi 6 daha üstün. Arka kamera olarak aynılar, ön kamerada ise Note 3 daha iyi. Batarya olarak kağıt üstünde Note 3 daha iyi gözükse de Mi 6 modelinde kullanılan SD 835 daha az güç harcar SD 660 modeline göre, ayrıca Note 3 modelinin ekranı da daha büyük olur. Batarya performansları benzer olur, RAM olarak Note 3 avantajlı. İkisi arasından önerim Mi 6 olur, Noıte 3 modeli daha ucuz olsaydı onu önerebilirdim.

Mi Note 3 Fiyatları & Mi No 3 Özellikleri Hepsiburada'da!

Açıkçası HB sitesinde Note 3 1463 TL, bu fiyata alınabilir bir model.
Cevabın için teşekkür ederim[emoji2] Hem işlemci olarak hem de sınıf olarak Mi6 daha üstün. Tercihim Mi6'dan yana olacak inşAllah

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı