Xiaomi Mi 6 çok ısınıyor

MiTe

Hectopat
Telefonumu 01/04/2017 tarihinde aldım ve o günden beri kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım fakat bu sıralar çok ısınıyor ve ısındığı zaman mobil veri, GPS ve Bluetooth'u kapatıyor. Daha önce bir kere anakart, bir kere de ekran değişti. Telefonumu yedekledim ve fabrika ayarlarına sıfırladım fakat hala çok ısınıyor. Ne yapabilirim veya bu konu hakkında bana yardım edebilir misiniz?
  • MIUI sürümü: 11.0.6.
  • Android sürümü: 9PKQ1.190118.001.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonumu 01/04/2017 tarihinde aldım ve o günden beri kullanıyorum. Bu zamana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım fakat bu sıralar çok ısınıyor ve ısındığı zaman mobil veri, GPS ve Bluetooth'u kapatıyor. Daha önce bir kere anakart, bir kere de ekran değişti. Telefonumu yedekledim ve fabrika ayarlarına sıfırladım fakat hala çok ısınıyor. Ne yapabilirim veya bu konu hakkında bana yardım edebilir misiniz?
  • Android sürümü: 9pkq1.190118.001.

Bence kendiniz hiçbir şey yapmadan direkt olarak Xiaomi'nin servisine götürebilirsiniz.

• Android sürümü: 9pkq1.190118.001.

Servis ya da tamirciye götürün sistemsel olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı