Xiaomi Mi 6 Ne Zaman Gelir? Xiaomi Mi 5S Alınır Mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Forumdaki eski konulara baktığımda geçmişte herkes mayıs ortasında Türkiye'ye ithalatçı garantili olarak gelir gibi tahminlerde bulunmuş. Haziran ortası olmak üzere hala bir ses yok. Ne zaman geleceği hakkında benim kaçırdığım yeni bir bilgi var mı? Neden bu kadar gecikti?

Birde şuanda (Xiaomi Mi 6 çıkmadan) Mi 5S alınır mı sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Paralel ithalat alınacaksa Mi5 modelleri hala alınabilir modeller. Mi6 gelirse çokta ucuz olmayacaktır, Mi5 modelleri fazlasıyla yeterli telefonlar.

Mi 6 ile birlikte ses konusundaki bazı sorunlar çözülür ve kameraya OİS eklenirse daha iyi bir seçenek olabilir diye düşünmüştüm. O zaman büyük ihtimalle Mi 5S alacağım. Şuanda Mi 5 modelleri arasında en mantıklısı Mi 5S değil mi?

Mi6 daha iyi zaten inkar eden. Mi5 PRO modelinde OIS var, bu OIS senin için önemliyse onu al. Diğer şekillerde en ucuz olan Mi5 modelini almak daha mantıklı.

Forumlarda vs gördüğüm kadarıyla herkes OIS'e büyük önem veriyor ancak benim hakkında pek bir bilgim yok. OIS fotoğraf kalitesini çok etkiler mi? Ufak kaymalar bile fotoğrafı bozar mı?

OIS fotoğraf ve video çekimini etkiler, benim açımdan kamerada mutlaka olması gereken bir bileşen. Titreme ve sarsıntıları olabildiğince OIS engelleyerek daha düzgün daha temiz bir video ve foto çekmeye yarar bu bileşen.

Fiyatın göre gayet iyi telefonlar, yalnız telefonlarda nadiren sorunlar çıkabiliyor. Eğer telefonunuzda sorun varsa ithalatçı garanti başınızı ağrıtabilir.

20 gün önce 5S aldım. Şu ana kadar tek sıkıntı Android 7'nin hala gelmemiş olmasıdır. Bunda Ois yok ama sensör çok daha kaliteli prime ve pro'ya göre. Mi6 ne kadar üst seviye olsa da Jack girişinin olmaması sıkıntı ayrıca 2000 TL ithalatçı garantili bir telefona verilmemeli bence.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı