Xiaomi Mi 6 Wi-Fi açıkken Bluetooth kulaklıkta kesilmeler oluyor

joulneyder

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Xiaomi Mi 6 (6 GB RAM /64 GB) model telefonumu 2.5 yıldır kullanıyorum. Malum telefonda kulaklık için giriş bulunmadığı için telefonu aldığımdan beri Bluetooth kulaklıklarla kullanıyorum. Son 6 aydır olan bir sorun var bazen çok artıyor bazen azalıyor. Bluetooth kulaklık ve birlikte Wi-Fi açıkken kopmalar oluyor seste veya müzik dinlerken ses yavaşlıyor veya hızlanıyor. Mobil veri açıkken hiçbir sorun olmuyor, Instagram'da dolaşsam bile tek bir kesilme bile olmuyor. Farklı kulaklıklarla ve farklı Wi-Fi noktalarında denedim ama değişen bir şey yok. Wi-Fi açıkken Bluetooth kulaklık kullanamaz oldum sürekli kesilmelerden dolayı. Mecburen mobil veri açıyorum. Bu sorun nereden kaynaklanıyor olabilir acaba? Herhangi bir çözümü var mıdır?

Kulaklık ve Wi-Fi 2.4 GHz kullandığı için ikisi çakışıyor. Çözümü 5.0 GHz destekleyen bir modem almak.
Arkadaşımda 2.4 ve 5.0 GHz destekleyen modem var. Bluetooth kulaklık kullanırken 2.4 ve 5.0 GHz hız testleri;
2.4 GHz.
2.4 ghz.jpeg

5.0 GHz.
5.0 ghz.jpeg

Kulaklık ve Wi-Fi 2.4 GHz kullandığı için ikisi çakışıyor. Çözümü 5.0 GHz destekleyen bir modem almak.
Arkadaşımda 2.4 ve 5.0 GHz destekleyen modem var. Bluetooth kulaklık kullanırken 2.4 ve 5.0 GHz hız testleri;
2.4 GHz.
Eki Görüntüle 898525

5.0 GHz.
Eki Görüntüle 898526
Bende deaynı sorun var ama aynı kulaklık ve aynı wifi kullanırken başka android cihazda sorun olmadı sıkıntısız çalıştı telefondan ayarlayabileceğimiz bir yer var mı bunu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı