Kubilay Çakmakçı
Decapat
Meizu kamera kötü diyorlar, güncelleme almıyor falan diyorlar kararsız kaldım, sizce hangisi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Nİye xiaomi? Meizu daha iyi değilm?iKardeş sen Xiaomi al boş ver Meizu'yu.
Kardeşim Xiaomi'yi önerirken hem daha tanınmış hem de artık ülkemizde distribütörlüğü mevcut. Meizu tabii ki kaliteli telefonları var ama distribütörlüğü, garanti durumu bana göre yeterli durmuyor. Ama yine de karar senin.Nİye xiaomi? Meizu daha iyi değilm?i
Mi 8 ithalatcı garanti meizu tr garanti amaKardeşim Xiaomi'yi önerirken hem daha tanınmış hem de artık ülkemizde distribütörlüğü mevcut. Meizu tabii ki kaliteli telefonları var ama distribütörlüğü, garanti durumu bana göre yeterli durmuyor. Ama yine de karar senin.
Türkiye garantisi varsa Meizu da alınabilecek güzel telefonlardan. Zaten kardeş artık akıllı telefon piyasasının Çinli üreticiler tarafından yönetiliyor olduğunu düşünüyorum. Hatta Meizu'nun şu modeli benim bile çok hoşuma gitti. Tam bir fiyat performans ürünü.Mi 8 ithalatcı garanti meizu tr garanti ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.