Xiaomi Mi 9T hesabı nasıl kaldırılır?

Jynaris

Hectopat
Makaleler
1
Elimde başlıkta belirttiğim bir Xiaomi telefon var ancak Wi-Fi'a bağladığımda bu cihaz kilitlendi yazarak benden şifre istiyor. Yeni stock ROM atmaya çalıştığımdaysa program hata veriyor. Bu Mi hesabını nasıl kaldırabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde başlıkta belirttiğim bir Xiaomi telefon var ancak Wi-Fi'a bağladığımda bu cihaz kilitlendi yazarak benden şifre istiyor. Yeni stock ROM atmaya çalıştığımdaysa program hata veriyor. Bu Mi hesabını nasıl kaldırabilirim?
Mi hesabının şifresini gireceksiniz kurulum yaptıktan sonra hesabı cihazdan sileceksiniz.

Telefonu veren arkadaş sim kartının olmadığını ve hesabın şifresini bilmediğini söyledi. Kısacası normal yollarla yapılacak bir iş değil hocam.
Telefon çalıntı ise anakart üzerinde depolama ile ilgili çipi başka bi çiple yada merdiven altı yerlerde kırabilirsiniz.

Telefonu veren arkadaş zaten sahibi. İnternette bypass ve remove tool programları var ancak nasıl yapılacağını anlamadım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video yardımcı olabilir.

Aynısını yapıyorum fakat cihaz Wi-Fi'la bağlantı sağladığı an tekrar kilitleniyor. Tamamen kaldırmanın yolunu arıyorum ben.

Aynısını yapıyorum fakat cihaz Wi-Fi'la bağlantı sağladığı an tekrar kilitleniyor. Tamamen kaldırmanın yolunu arıyorum ben.
Merdiven altı yerlerde yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı