Bilal Ceylan Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 12 26 Ağustos 2022 #1 Mi Band 4 bileklik kordonu arıyorum orijinalini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bulduklarımın hepsi kalitesiz kauçuğa benzeyen bir maddedendi.
Mi Band 4 bileklik kordonu arıyorum orijinalini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bulduklarımın hepsi kalitesiz kauçuğa benzeyen bir maddedendi.
LuNİZz 1989 Hectopat Katılım 24 Ekim 2021 Mesajlar 1.719 Çözümler 13 Yer Çankaya,Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 Bilal Ceylan dedi: Mi Band 4 bileklik kordonu arıyorum orijinalini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bulduklarımın hepsi kalitesiz kauçuğa benzeyen bir maddedendi. Genişletmek için tıkla... Mi Store'larda veya yetkili Xiaomi servislerinde bulabilirsiniz.
Bilal Ceylan dedi: Mi Band 4 bileklik kordonu arıyorum orijinalini bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. Bulduklarımın hepsi kalitesiz kauçuğa benzeyen bir maddedendi. Genişletmek için tıkla... Mi Store'larda veya yetkili Xiaomi servislerinde bulabilirsiniz.