Xiaomi Mi Band 5'in şarjda patlaması gerçek mi?

• Konuyu başlatan a100
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 1.408
D-dostum Reddit'de orijinal şarj yazıyor? Arkadaşlar gidip iade edesim var gerçekten korkuyorum.
Düzgün kullanırsanız hiç bir şey olmaz. Cihazın ısısı, kötü kullanım, kullanım sırasında bataryaya istenmeden hasar verilmiş olması gibi sebepler patlamasına yol açabilir. Siz düzgün kullanıyorsanız içiniz rahat olsun. Zaten küçücük saatteki pil şarjda patlasa çok bir sorun yaratmaz zamanında müdahale edilip ateş vb. söndürülürse. Fakat kolunuzda patlarsa orası ayrı. Güneşli ve sıcak havalarda takmamaya özen gösterin yeterli cihazın sağlığı açısından. Evde de orijinal adaptör ile şarj edip fazla ısınmasına izin vermeyin.

Adaptör yerine bilgisayarların USB çıkışlarından şarj etmek daha sağlıklı olur. Batarya olduğu için düzgün kullanılmazsa patlayabilir. Tabii bu her bilekliğin patlayacağı anlamına gelmez.
Bilekliği bilgisayarda şarj etmek istemiyorum. Bildiğiniz telefonları şarj ettiğimiz kocaman adaptörlerde şarj etmek istiyorum. Patlamadan çok korkarım ben.
Bilekliği bilgisayarda şarj etmek istemiyorum. Bildiğiniz telefonları şarj ettiğimiz kocaman adaptörlerde şarj etmek istiyorum. Patlamadan çok korkarım ben.
Bilekliği elime alamıyorum artık.

Bizim biraderin 2 Ayfonu şarj olurken gitti. IP5s şarjdayken dumanlar çıkmaya başladı ama garantisi bittiği için çöpe gitti. IP6+ alev aldı, garantiden 7+ gönderdiler. Ne yapalım şimdi Ayfonları şarj etmeyelim mi?

Bilekliği elime alamıyorum artık.
Kullandığınız telefondaki bataryanın da patlama ihtimali var. Düzgün kullandığınız sürece sorun olmaz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı