Xiaomi Mi Band 6 incelemesi

Teşekkürler hocam etiketlediğiniz için. Arayüz ile bir işim yok zaten, spor yapacağım ve saate bakacağım o kadar.

Bende almayı düşünüyorum. Çok iyi açıklamışsınız. Ama eğer ki fazla spor yapmıyorsanız 30 tanesi bile yeter. Yetmez diyorsanız Mi Band 7 olanda 120 var.

Haklısınız. Dün Mi Band 7'yi sipariş verdim ailem istediği için kırmadım. Henüz kargoya verilmemiş mesaj gelmedi. Denemek için sabırsızlanıyorum.
O zaten daha iyi bir seçim. Her zaman açık özelliği çok havalı, sırf onun için bende almayı düşünüyordum da vazgeçtim sonradan

O zaten daha iyi bir seçim. Her zaman açık özelliği çok havalı, sırf onun için bende almayı düşünüyordum da vazgeçtim sonradan

Duyduğum kadarıyla Mi Band 7'ye güncelleme ile sesli asistan gelecekmiş. Yanında tansiyon ölçme gibi şeylerde gelebilir. Sürekli açık ekran olması çok iyi. Keşke alsaymışsınız büyük ekran olması da avantaj sağlıyor.

Ben ayarları bayağı kurcalamadım bulamadım, tanımlayarak anlatmanız mümkün mü? Tam olarak ayarların neresinde?

İşte ayarlardan değil, zepp Life veya onun eşdeğeri Xiaomi wear tarzı bir uygulaması vardır cihazın, onunla güncellemeniz gerekiyor. Cihazın tam potansiyeliyle çalışması için o uygulama şart. Yoksa ne bildirim alırsınız ne de hava durumu güncellemesi. Hatta müzik kontrolleri bile çalışmıyordu galiba.

Spor istatistiğini telefonsuz tutabiliyor sanırım. Ben kullanabiliyorum.
Yürüyüşü algılamıyor GPS olmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…