Xiaomi Mi Band 6 vs Haylou LS05

bekir1234

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ikisi arasında kararsız kaldım. Ls05'in tasarımı iyi ama bir sürü kötü yorum gördüm hakkında, mi band 6'nın da özellikleri ls05'den daha iyi ve pek sorun yaşayan görmedim. Haftada 10 km'ye yakın şehir içinde bisiklet sürmek ve evde vücut hareketleri yapmak dışında pek bir spor aktivitem yok malum kış geldi. Sizce hangisini almalıyım?

Mi Band 6 tercih ederdim, daha kullanışlı benim için.

Tasarımdan dolayı Haylou, Mi Band'ler çocuk oyuncağı gibi duruyor.

O konuda haklısınız hocam fakat Mi Band 6'nın özellikleri daha fazla ve nabız ölçmede vs. daha doğru ölçtüğü söyleniyor.

Doğrudur hocam katılıyorum, Mi Band sadece tasarımdan kaybediyor. Tasarım harici Haylou'dan her konuda daha iyi. Size kalmış.

Mi Band 6 tercih ederdim, daha kullanışlı benim için.
Kullanışlılık bakımından kesinlikle haklısınız ama tasarım için aynı şeyi söyleyemeceğim. Göze hitap etmesi de gerekmiyor değil doğrusu.

Doğrudur hocam katılıyorum, Mi Band sadece tasarımdan kaybediyor. Tasarım harici Haylou'dan her konuda daha iyi. Size kalmış.
Aslında hem tasarım hem performansta iyi olan mi watch lite da var.Onu önerir misiniz biliyorsanız eğer? Fakat mi watch'ı 2. el almak zorundayım sıfırları çok pahalı.

Aslında hem tasarım hem performansta iyi olan mi watch lite da var.Onu önerir misiniz biliyorsanız eğer? Fakat mi watch'ı 2. el almak zorundayım sıfırları çok pahalı.
Bütçenizi biraz aşabilirseniz bunu önerebilirim. Amazfit markası bu tarz saatler üretiyor, bu da giriş seviyesi saatlerinden. Amazfit, Huami şirketine ait. Huami'nin çoğunluk hissesi de Xiaomi'de. Yani Xiaomi'nin alt markalarından diyebiliriz.

Özelliklerine bakmak için :

Ürünün fotoğraflarına burdan bakabilirsiniz, diğerine fotoğrafları tam eklememişler. Bu pro versiyonu, aralarındaki fark bunda konum bilgisi falan görebiliyorsunuz o kadar.

Son düzenleme:

Bütçeniz varsa Mi Band 7 alabilirsiniz hocan. Hem kullanışlı, hem de estetik.

Öneriniz için teşekkür ederim ama maalesef bütçeyi bu kadar çıkartamam.

Bütçeniz varsa Mi Band 7 alabilirsiniz hocan. Hem kullanışlı, hem de estetik.
Mi band 6 ile neredeyse aynı özelliklere sahip hocam ve tasarım bakımından da aynı. Yine de teşekkür ederim öneriniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…