Satıldı Xiaomi Mi Band 6

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 |
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba, Mi Band 6 aldım ve bende halihazırda Mi Band 5 olduğu için fikrimi değiştirdim ve iade etmek istedim. Hepsiburada tarafından teknolojik ürün olduğu gerekçe sürünerek ürün tekrardan satılamaz şeklinde reddedildi. Bu nedenden dolayı sıfırdan tek farkı olan kutusu açılmış ürünü satmak istiyorum. Herhangi bir çizik, eksik parça gibi şeyler yoktur. 250 TL karşılığnda satıyorum.

2.PNG
1.PNG

Öyle bir hakları yok. İade almak zorundalar. Gerekiyorsa şikayet edin.
Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde kendisi bana akıllı ürünlerde veri yazıldığı için 2. el ürüne düştüğünü ve bu nedenden dolayı tekrar satılamayacağını söyledi.

Müşteri temsilcisi ile görüştüğümde kendisi bana akıllı ürünlerde veri yazıldığı için 2. el ürüne düştüğünü ve bu nedenden dolayı tekrar satılamayacağını söyledi.
Onların ne dediğinin önemi yok. Ben tüketici haklarını baz alırım. Siz gidip bir hakem heyetine dilekçe ile şikayette bulunursanız, iade alacaklar. Çünkü heyet lehinize karar verecek. Benim tavsiyem üşenmeyin ve uğraşın. Ürün çok yüksek bir fiyata sahip değil ancak yaptıkları bu kanunsuzluğu düzeltmek zorundalar. İadesi kabul olmayan ürünler aşağıdadır. Akıllı ürünlerin iadesinin alınmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.

- Mesafeli satış yönetmeliğinin 12. maddesinin 1. fıkrasına göre tüketicinin cayma hakkını kullandığına ilişkin bildirimin kendisine ulaştığı tarihten itibaren 14 gün içinde, iade koşulları sağlanması dahilinde bütün bedelleri geri ödemekle yükümlüdür. 14 günü aşan iade talepleri için işlem gerçekleştirilememektedir.
-Cayma hakkının geçerli olmadığı ürün tiplerinden biri, "Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünlerdir. (İç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.) "

Onların ne dediğinin önemi yok. Ben tüketici haklarını baz alırım. Siz gidip bir hakem heyetine dilekçe ile şikayette bulunursanız, iade alacaklar. Çünkü heyet lehinize karar verecek. Benim tavsiyem üşenmeyin ve uğraşın. Ürün çok yüksek bir fiyata sahip değil ancak yaptıkları bu kanunsuzluğu düzeltmek zorundalar. İadesi kabul olmayan ürünler aşağıdadır. Akıllı ürünlerin iadesinin alınmaması gibi bir durum söz konusu olamaz.

- Mesafeli satış yönetmeliğinin 12. maddesinin 1. fıkrasına göre tüketicinin cayma hakkını kullandığına ilişkin bildirimin kendisine ulaştığı tarihten itibaren 14 gün içinde, iade koşulları sağlanması dahilinde bütün bedelleri geri ödemekle yükümlüdür. 14 günü aşan iade talepleri için işlem gerçekleştirilememektedir.
-Cayma hakkının geçerli olmadığı ürün tiplerinden biri, "Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünlerdir. (İç çamaşırı, mayo, kozmetik, kulaklık, epilatör, tıraş makineleri vb.) "

Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturdum bakalım ne olacak? Bir şey olacağını sanmıyorum ama görelim bakalım.
Hepsiburada tarafından tekrardan geri ulaşıldı ve yine reddedildi. Ürünü satmaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
Şikayetvar üzerinden şikayet oluşturdum bakalım ne olacak? Bir şey olacağını sanmıyorum ama görelim bakalım.
Hepsiburada tarafından tekrardan geri ulaşıldı ve yine reddedildi. Ürünü satmaya devam ediyorum.
Yerinizde olsam hakem heyetine dilekçe ile şikayette bulunurum. Eğer az zararla satabiliyorsanız tercih sizin tabii.

Saat temiz sağlam mı fotoğrafı varsa atabilir misiniz?

Saat temiz sağlam mı fotoğrafı varsa atabilir misiniz?
Hala Hepsiburada'nın iadeyi getirmesini bekliyorum. Elime henüz ulaşmadı. Zaten yukarıda dediğim gibi sıfırdan herhangi bir farkı yok. Sadece kutusu açıldı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• IMG_20210921_145358.jpg
    IMG_20210921_145358.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20210921_145509.jpg
    IMG_20210921_145509.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210921_145520.jpg
    IMG_20210921_145520.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
@İambmys9 ben nasıl alabilirim bunu sizden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı