Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #11 Barış Tanyeli dedi: Bende bir ara bu sorun olmuştu arkadaş böyle yap dedi olmamıştı mecbur wipe data yaptım bende. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk bunu denemek gerek. Verilerden olmak istemeyiz
Barış Tanyeli dedi: Bende bir ara bu sorun olmuştu arkadaş böyle yap dedi olmamıştı mecbur wipe data yaptım bende. Genişletmek için tıkla... O zaman ilk bunu denemek gerek. Verilerden olmak istemeyiz
Barış Tanyeli Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 633 Çözümler 2 25 Ocak 2024 #12 Silinen üye dedi: O zaman ilk bunu denemek gerek. Verilerden olmak istemeyiz Genişletmek için tıkla... Hocam bence wipe data tek çözümü ama yine de denemekten zarar gelmez konu sahibide bakmadı benim cevabımdan beri sanırım sıfırladı
Silinen üye dedi: O zaman ilk bunu denemek gerek. Verilerden olmak istemeyiz Genişletmek için tıkla... Hocam bence wipe data tek çözümü ama yine de denemekten zarar gelmez konu sahibide bakmadı benim cevabımdan beri sanırım sıfırladı