Xiaomi Mi Note 3 mü, Mi 6 mı?

eminilhan

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Birçok açıdan işlemci haricinde Note 3 daha ileride gibi. Telefonda oyun oynayan birisi değilim. Arada sırada Subway Surf oynuyorum. Bazende Angry Birds. Genelde şarkı dinliyorum, sosyal medya ve alo için kullanıyorum Note 3'ü 1.550 ₺'ye Mi 6'yı 1.700 ₺'ye İthalatçı Garantiliyle alabiliyorum. Benim için hem ön hem de arka kamera ve video önemli. Siz ne önerirsiniz ? Bu fiyatlara başka öneriniz var mı ?
Ayriyeten Note 3'te 3.5mm Jak olmadığı için Aliexpressten veya başka bir yerden, kancalı ( kulağı kaplayan, spor yaparken düşmeyen), su geçirmeyen ve bluethooth kulaklık önerisi olan var mı ?

Son düzenleme:
Arka kameraları aynı fark yok, ön kamera tarafında Note 3 daha iyi. CPU, GPU ve performans olarak Mi 6 daha önde. Fiyat performans açısından Note 3 daha mantıklı. XZ ve P9 modellerine de bakabilirsin. Bu iki model kamera olarak Xiaomi modellerinden daha iyi.

Senin yerinde olsam Mi note 3 alırdım sonuçta daha ucuz, Kamera biraz daha iyi, ekran daha büyük ve işlemci hariç hemen hemen aynı dediğin işleri çok rahat yapar.

Çok oyun oynamayan birisi olduğunuza göre Mi Note 3 size istediklerinizi rahatlıkla verebilir.

Arkadaşlar Samsung Galaxy S7 Edge düşünüyorum. 1-2 hafta kullanılmış temiz ikinci el alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…