Xiaomi Mİ PRO HD Kulakiçi Kulaklık Nasıldır ?

TechnoBey

Kilopat
Katılım
11 Şubat 2015
Mesajlar
1.210
Makaleler
9
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Aşırı müzik dinleyen birisi değilimdir az daha koyup Amazon'dan Sennheiser Momentum almak vardı aklımda ama 2-3 günde bir bölüm dizi günde 3-4 şarkı dinleyip bırakacağım için o kadar masraf etmek istemedim. Bir diğer ise Xiaomi ANC TYPE-C kulaklık modeliydi oda sadece beyaz stokta vardı bende bu ürünün olumlu yorumlarını ve Mİ'nin F/P oranını düşünüp tercih ettim. Bilgilerime göre 20-40KHz iyi değer fakat 98db ses biraz düşük kalıyor. Kötü bunun yerine xx al diyeniniz varsa hala iptal edebilirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mi pro hd almıştım Gearbest üzerinden. İndirim, hediye çeki falan derken 49TL'ye aldım. Türkiyeden başka alan arkadaşlarda oldu, bana orjinial geldi ama bir kaç kişiye sahte gelmiş .
İşin özü Lg G3 cihazımda kullanıyorum sesi güzel fakat fark yaratacak ve 100 lira verilecek bir kulaklık değil dedim kendime. Sonra İphone 6s plus Telfonumda denedim . Sonuç gerçekten muazzamdı aşırı derecede yüksek ve temiz bir ses veriyordu.Baslar, tizler, sesler hiç birbirine girmiyordu ve seste boğukluk yoktu, gerçekten ultra hd bir ses veriyordu. İhonede kullandıktan sonra kulak parasının hakkını verdiğini ve potansiyeli olduğunu anladım .

Benim aldığım hybrid pro, karışıklık olmasın .
 
Hem Hybrid hemde Hybrid Pro'ya da sahibim. Birini 16 dolara diğerini 20 dolara aldım. Hybrid'i çok önce aldığım için dolar kuru 3 bile değildi ve 45TL uygun gelmişti bana. Hybrid Pro modelini ise yakın zamanda aldım dolar kuru malum 3.6 civarındaydı ve 70 80TL arasında bana geliş fiyatı. Arasında ki 3 4 dolarlık fark kutu sunumu ve malzeme kalitesi gibi farklara isteniyor, ürünler arasında bariz bir ses farkı yok benim kullandığım cihazlarda. 3 sürücülü ve 2 sürücülü farkını pek anlayacak güçte müzik çalarım olmadı.
 
Ayarlar kısmında kulaklık güçlendiriciyi aktif ettikten sonra ses seviyesi yeterlinin bir tık üstüne ulaştı diyebilirim. Xiaomi Mİ6
 
Ayarlar kısmında kulaklık güçlendiriciyi aktif ettikten sonra ses seviyesi yeterlinin bir tık üstüne ulaştı diyebilirim. Xiaomi Mİ6
Onu bende kullanıyorum Mi Kulak-İçi Pro şeklinde. Farklı profiller ayarlı diğerlerine geçiş yapıldığında fark anlaşılıyor ama şunu farkettim elimizde ki kulaklık mid sesleri yaşatmak için üretilmiş :) Kulak üstü kulaklığına geçince midler kayboluyor ama ses şiddeti belirgin bir şekilde artıyor.
 
Açıkcası 100TL'lik Mİ kulaklıktan benim G633'e geçince dünya varmış bee diyorum ama bu kulaklığın kötü olduğu anlamına gelmez :D
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı