Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic çalışmıyor

Tuanchi96

Hectopat
Öncelikle iyi akşamlar. Kulaklığı 2022 Şubat'ta satın aldım ekim ayına kadar sorunsuz kullandım. Fakat ekim ayından sonra 1 ay boyunca hiç kullanmadım ve tekrar kullanmak istediğimde kulaklığın kabını açıyorum fakat ne ışık ne ses var. Sadece şarja tak çıkar yaptığımda çalışıyor ama tak çıkar yaptıktan sonra 1 saat hiç kullanmazsam tekrar gidiyor. Çözümünü bilen yardımcı olursa sevinirim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu uygularsan düzelecektir.

Hocam bunu daha önce denedim fakat işe yaramadı. Zaten cihaz şarja tak çıkar yapmadan çalışmıyor, çalıştığında da eşleşme sorunu yaşamıyorum.

Sorunun şu mu ?

Kulaklıkları kutudan çıkarıyorum sorunsuz çalışıyor. Fakat kutudan çıkmış bir vaziyette hiç bir şey yapmadan 1 saat kadar durunca kapanıyor ve tekrar kutuya koyup çıkarmam gerekiyor.

Eğer sorunun buysa kulaklıklar belli bir süre boşta kalınca kendini kapatır. Tuşlara basınca açılmama sebebini sıfırlayara çözmen lazım aslında.

Sorunun şu mu?

Kulaklıkları kutudan çıkarıyorum sorunsuz çalışıyor. Fakat kutudan çıkmış bir vaziyette hiçbir şey yapmadan 1 saat kadar durunca kapanıyor ve tekrar kutuya koyup çıkarmam gerekiyor.

Eğer sorunun buysa kulaklıklar belli bir süre boşta kalınca kendini kapatır. Tuşlara basınca açılmama sebebini sıfırlayara çözmen lazım aslında.

Hayır hocam sorun bu değil tekrar açıklayım.

Normalde kutuyu açtığımda kutunun, kulaklıkların ışığı ve sesi açılır kulaklık çalışır duruma gelirdi ama 1 ay boyunca kullanmadıktan sonra kutuyu açtığımda ne kutu ne de kulaklık çalışıyor. Sadece şarja taktığımda çalışıyorlar ve çalışır durumda iken kutuya koyduktan yaklaşık 1 saat sonra tekrar çalışmaz duruma geliyorlar ve hiçbir şekilde kutuyu açmaya, kapamaya, kutudan çıkarıp geri koymaya tepki vermiyorlar. Kısacası şarjları bitmiş gibi oluyorlar fakat şarja tak çıkar yaptığımda sorunsuz çalışıp bağlanıyorlar ve şarjlarının olduğu görünüyor. Umarım düzgün açıklayabilmişimdir.

Hayır hocam sorun bu değil tekrar açıklayım.

Normalde kutuyu açtığımda kutunun, kulaklıkların ışığı ve sesi açılır kulaklık çalışır duruma gelirdi ama 1 ay boyunca kullanmadıktan sonra kutuyu açtığımda ne kutu ne de kulaklık çalışıyor. Sadece şarja taktığımda çalışıyorlar ve çalışır durumda iken kutuya koyduktan yaklaşık 1 saat sonra tekrar çalışmaz duruma geliyorlar ve hiçbir şekilde kutuyu açmaya, kapamaya, kutudan çıkarıp geri koymaya tepki vermiyorlar. Kısacası şarjları bitmiş gibi oluyorlar fakat şarja tak çıkar yaptığımda sorunsuz çalışıp bağlanıyorlar ve şarjlarının olduğu görünüyor. Umarım düzgün açıklayabilmişimdir.
Kulaklıkların altındaki şarj aldığı yerler muhtemel temiz gibi duruyor tak çıkar yapınca algılıyor fakat sen yine de hem kutunun içinde şarj eden o iğne gibi kısımları sil hemde kulaklığın altını sil.
Daha sonra tekrar sıfırlama olayını bir dene. 1 saat kadar prize takılı ve yahut bilgisayara takılı şarjda bırak dene.

Yine olmazsa donanımsal gibi duruyor bir garantiye göndermekten fayda var.

Kulaklıkların altındaki şarj aldığı yerler muhtemel temiz gibi duruyor tak çıkar yapınca algılıyor fakat sen yine de hem kutunun içinde şarj eden o iğne gibi kısımları sil hem de kulaklığın altını sil.
Daha sonra tekrar sıfırlama olayını bir dene. 1 saat kadar prize takılı veyahut bilgisayara takılı şarjda bırak dene.

Yine olmazsa donanımsal gibi duruyor bir garantiye göndermekten fayda var.

Tamamdır hocam dediklerinizi deneyeceğim olmazsa son çare servise yollayacağım. İlgilendiğiniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı