Xiaomi Mi TV box S 4K tarayıcı ile film izleme

Captainamericaa

Hectopat
Katılım
16 Temmuz 2020
Mesajlar
112
Merhaba arkadaşlar, TV box almayı düşünüyorum ama asıl alma amacım televizyonda tarayıcı üzerinden indirmeden film izlemek. Bu mümkün mü? Flash Player hatası veriyor mu, izlenirse nasıl izleyebilirim?
 
TV Box ile değil fakat Smart TV ile olan tecrübelerime göre, evet. Flash Player kullanan site kalmadı sayılır. Bilgisayardan nasıl izleniyorsa öyle izleniyor. Fakat son günlerde garip bir şekilde birçok sitede videoları açamamaya başladım, sorunun kaynağını henüz bilmiyorum.
 
İzleyebilirsiniz hocam. Android için flash desteği yok. Zaten flash kullanan fazla yer kalmadı.
 
Mi Box S sahibiyim, denediğim bir kaç sitede film açmıştı fakat denemesi bile yorucuydu.
Film keyif, rahatlama için izlenir kumandanın tuşundan 2 saat yazı yazmaya uğraşıp, mouse yerine yön tuşlarını kullanınca rahat falan kalmıyor, çıldırdım 😂.
Ben Netflix Box olarak kullanıyorum, diğer özelliklerini denemek dışında hemen hemen hiç kullanmadım.
 
Klavyeli air mouse'lu bir kumanda almıştım onunla daha kullanışlı oluyor. Hatta kablosuz klavye mouse'unuz varsa öyle daha da iyi olacaktır. Ancak bilgisayardaki gibi tamamen sorunsuz değil. Tuşlar birebir aynı olmayabiliyor onu ayarlamak gerekiyor.

Bunun dışında bazı uygulamalar ile zaten tarayıcıdan daha kullanışlı şekilde filmleri izlemek mümkün. Üstelik kendi kumandası da yetiyor :)
 
Ben HK1 TV box aldım ama tarayıcıdan film açamıyorum. Ne yaptıyaam olmuyor. Ayrıca Puhu TV'den dizi izleyeceğim donarak ilerliyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı