Xiaomi MI Unlock hataları

BOTAN12

Decapat
Daha fazla  
Xiaomi Redmi 9T cihazıma stable ROM atacaktım ancak OEM kilidini açmam gerekiyordu ve cihaz açıkken bunu yapmadım ve şu anda yazılımsal hatadan dolayı cihazın anasayfasına erişemiyorum. MI Unlock programı üzerinden açmaya çalıştığım esnada ise şu hatayı alıyorum "sorry, couldn't unlock more devices by this account this month" aylık kilit açma sınırı gibi bir sebepten ötürü açamıyorum şimdi bu program şu anda geçirdiğimiz ayım bitmesi sonucunda bana kilit açma hakkı verecek mi yoksa durum farklı mı işliyor?

Ekran görüntüsü 2024-06-26 131953.png

Cihaza hard reset atın. Ve mi hesabınızı ekleyin ve bootloader kilidini açma başvurusunda bulunun.

Cihaza hard reset atın. Ve mi hesabınızı ekleyin ve bootloader kilidini açma başvurusunda bulunun.

Hard reset attım ancak hala sonuç aynı cihaz MIUI ekranından sonra bir anda kapanıyor ve boot loader kilit açma başvurusunu biraz daha açıklayabilir misiniz yani tam olarak süreler nasıl iliyor ne kadar zaman alıyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

bu videoları izledim ancak dediğim gibi telefon
Android kaçtı.
mıuı 12 android 11

Android kaçtı.
yanlış yanıt yaptım android 11 mıuı sürümü ise 12

peki bu mıuı 12 desteklimidir deneyeceğim yinede

Aklıma takılan bir konu var tahminimce hatırlamasamda haziran ayında 1 defa kilit açma işlemi yapmışım peki bu ay bittiğinde yani ortalama 5 gün sonra ben tekrardan PC üzerinden açma işlemi yapabilir miyim yoksa extra beklemeli miyim?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı