N nurgul Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Apartta kalıyorum. Her katta modem mevcut ve koridordaki modemden sinyali yakınlaştırmak istiyorum. Xiaomi Mi Wi-Fi Pro cihazı almak istiyorum, ancak internetin şifresi yok. Bu cihaz şifresiz ağlara bağlanabiliyor mu?
Apartta kalıyorum. Her katta modem mevcut ve koridordaki modemden sinyali yakınlaştırmak istiyorum. Xiaomi Mi Wi-Fi Pro cihazı almak istiyorum, ancak internetin şifresi yok. Bu cihaz şifresiz ağlara bağlanabiliyor mu?
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 Evet kullanabilirsiniz. Bu arada, konudan bağımsız olarak Wi-Fi ağınızın neden şifresiz merak ettim doğrusu.
Evet kullanabilirsiniz. Bu arada, konudan bağımsız olarak Wi-Fi ağınızın neden şifresiz merak ettim doğrusu.
N nurgul Kilopat Katılım 12 Şubat 2017 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 Lynch0 dedi: Evet kullanabilirsiniz. Bu arada, konudan bağımsız olarak Wi-Fi ağınızın neden şifresiz merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Kaldığım öğrenci apartı 10 katlı ve her katta 6 daire mevcut. Sanırım sürekli şifre sormalarından dolayı şifresiz.
Lynch0 dedi: Evet kullanabilirsiniz. Bu arada, konudan bağımsız olarak Wi-Fi ağınızın neden şifresiz merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla... Kaldığım öğrenci apartı 10 katlı ve her katta 6 daire mevcut. Sanırım sürekli şifre sormalarından dolayı şifresiz.