Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #1 Xiaomi Mi9 SE var Chrome kullanırken bazen donuyor sorun Chrome'dan ona emin oldum başka hangi tarayıcı kullanabilirim.
Xiaomi Mi9 SE var Chrome kullanırken bazen donuyor sorun Chrome'dan ona emin oldum başka hangi tarayıcı kullanabilirim.
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.841 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 22 Ağustos 2020 #2 ynsyns0 dedi: Xiaomi Mi9 SE var Chrome kullanırken bazen donuyor sorun Chrome'dan ona emin oldum başka hangi tarayıcı kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Opera kullanabilirsiniz.
ynsyns0 dedi: Xiaomi Mi9 SE var Chrome kullanırken bazen donuyor sorun Chrome'dan ona emin oldum başka hangi tarayıcı kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Opera kullanabilirsiniz.
Eryd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2018 Mesajlar 3.876 Makaleler 3 Çözümler 36 Yer Ankara 22 Ağustos 2020 #3 Evet son birkaç güncellemede Chrome zaman zaman donuyor. Opera kullanabilirsiniz düzelene kadar.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #4 Eryd dedi: Evet son birkaç güncellemede Chrome zaman zaman donuyor. Opera kullanabilirsiniz düzelene kadar. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş ya opera versiyonlari vs var mı firefox gibi Staj Yapan Donanımcı dedi: Opera kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Eryd dedi: Evet son birkaç güncellemede Chrome zaman zaman donuyor. Opera kullanabilirsiniz düzelene kadar. Genişletmek için tıkla... Vay arkadaş ya opera versiyonlari vs var mı firefox gibi Staj Yapan Donanımcı dedi: Opera kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 22 Ağustos 2020 #5 A50 cihazım var bende de donup kasıyor, yani sorun cihazdan değil. Opera iyidir.
Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2020 #6 Teşekkürler evet herkeste varmış opera indirdim