Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #21 rainfpat dedi: Recovery ne oluyor hocam Genişletmek için tıkla... Onun için cihazınıza Custom Recovery kurmanız gerekiyor. Custom ROM ve root işleriyle uğraşmıyorsanız bir işinize yaramaz.
rainfpat dedi: Recovery ne oluyor hocam Genişletmek için tıkla... Onun için cihazınıza Custom Recovery kurmanız gerekiyor. Custom ROM ve root işleriyle uğraşmıyorsanız bir işinize yaramaz.
rainfpat Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #22 ByInfecter dedi: Onun için cihazınıza Custom Recovery kurmanız gerekiyor. Custom ROM ve root işleriyle uğraşmıyorsanız bir işinize yaramaz. Genişletmek için tıkla... degerli hocam kafama dank etti telefonu sifirladim ve oldu hepsi bu kadar basitmis yine de sabah 6 da bana mesaj attiginiz icin neler yapmami soylediginiz icin size minnettarim Allah sizden razi olsun yolunuz acik olsun
ByInfecter dedi: Onun için cihazınıza Custom Recovery kurmanız gerekiyor. Custom ROM ve root işleriyle uğraşmıyorsanız bir işinize yaramaz. Genişletmek için tıkla... degerli hocam kafama dank etti telefonu sifirladim ve oldu hepsi bu kadar basitmis yine de sabah 6 da bana mesaj attiginiz icin neler yapmami soylediginiz icin size minnettarim Allah sizden razi olsun yolunuz acik olsun