1 12Abdullah97 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #11 LordxVader dedi: İnternetten baktım 18W yazıyor. Hızlı şarj kullanılırken ısınması normaldir. Benim de 15W hızlı şarj destekleyen telefonum var o da ısınıyor şarj olurken. Plastik kılıfı varsa çıkarın şarj olurken birazcık daha az ısınır. Genişletmek için tıkla... Peki biraz daha düşük amperli şarj alsam azalma olur mu ısınmada ayrıca sorun çıkartır mı şu anki şarj.
LordxVader dedi: İnternetten baktım 18W yazıyor. Hızlı şarj kullanılırken ısınması normaldir. Benim de 15W hızlı şarj destekleyen telefonum var o da ısınıyor şarj olurken. Plastik kılıfı varsa çıkarın şarj olurken birazcık daha az ısınır. Genişletmek için tıkla... Peki biraz daha düşük amperli şarj alsam azalma olur mu ısınmada ayrıca sorun çıkartır mı şu anki şarj.
LordxVader Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.661 Çözümler 24 11 Eylül 2021 #12 12Abdullah97 dedi: Peki biraz daha düşük amperli şarj alsam azalma olur mu ısınmada ayrıca sorun çıkartır mı şu anki şarj. Genişletmek için tıkla... Değiştirmenize gerek yok bir sorun çıkartmaz. Isınacağını bilerek üretiyorlar bu şeyleri sıkıntı çıkaracak olsa satmazlar herhalde.
12Abdullah97 dedi: Peki biraz daha düşük amperli şarj alsam azalma olur mu ısınmada ayrıca sorun çıkartır mı şu anki şarj. Genişletmek için tıkla... Değiştirmenize gerek yok bir sorun çıkartmaz. Isınacağını bilerek üretiyorlar bu şeyleri sıkıntı çıkaracak olsa satmazlar herhalde.
1 12Abdullah97 Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 387 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2021 #13 LordxVader dedi: Değiştirmenize gerek yok bir sorun çıkartmaz. Isınacağını bilerek üretiyorlar bu şeyleri sıkıntı çıkaracak olsa satmazlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Ok.
LordxVader dedi: Değiştirmenize gerek yok bir sorun çıkartmaz. Isınacağını bilerek üretiyorlar bu şeyleri sıkıntı çıkaracak olsa satmazlar herhalde. Genişletmek için tıkla... Ok.