Xiaomi Note 10S alınır mı?

Üretim mimarisine bakarak yonga değerlendirilmez. G95 modelinin daha yüksek güç tükettiğini biliyorum. Bana epeyi örnek atma. İkincisi CPU güçleri birbirine yakın. Burada aradaki farkı oluşturan GPU. G76 MP4, Adreno 618 modelinden daha güçlü bir model. Oyun performansı G95 yongasının daha iyi bu kadar.
Antutu V8, Antutu V9 ve Geekbench 5 Tek Çekirdek te daha performanslı.
 
@cinar_yasarrr Antutu'nun bir önemi yok. Ayrıca tekli çekirdekte değil, çoklu da SD 720G daha iyi ve mevzumuz işlemci değil GPU. G76 MP4 daha güçlü bir model.
Antutu performansı ölçer. Fakat G95 hayranlığınızdan dolayı tabii ki de sizin için bir önemi yok.
 
Antutu performansı ölçer. Fakat G95 hayranlığınızdan dolayı tabii ki de sizin için bir önemi yok.
Hadi ya. Bilmediğin konularda yorum yapma. Antutu güvenilir bir program değil. Antutu puanına göre kıyaslama yapman bile durumunu gösteriyor. G95 falan hayranlığım da yok. Gerçek neyse onu diyorum. G95 modelindeki G76 MP4, SD 720G modelindeki Adreno 618 modelinden daha güçlü bunu anla. İkide bir Antutu örneği gösterip alakasız mesajlar atma baştan beri diyorum SD 720G CPU olarak biraz daha güçlü olsa da GPU olarak G95 daha güçlü.
 
Son düzenleme:
İlk başlarda bu sorundan şikayetçiydim. Standart renk ayarlarında görüntü soluktu. Güncelleme ile daha sonra renk ayarı direkt olarak canlı renk modu ayarlı şekilde Xiaomi tarafından yapıldı. Şimdi renk ayarını artık manuel olarak seçemiyorsun. Canlı renk şemasında görüntü kalitesi eskisinden iyi. 720P ve üstü çözünürlüklerde YouTube da sorun yok. 480P görüntü bana kötü geliyor açıkçası. Diğer türlü normal kullanımda parlaklık ve görüntüde sorun yok.
 
Evet alınabilir. Kullanıyorum memnunum genel olarak.

İlk başlarda bu sorundan şikayetçiydim. Standart renk ayarlarında görüntü soluktu. Güncelleme ile daha sonra renk ayarı direkt olarak canlı renk modu ayarlı şekilde Xiaomi tarafından yapıldı. Şimdi renk ayarını artık manuel olarak seçemiyorsun. Canlı renk şemasında görüntü kalitesi eskisinden iyi. 720p ve üstü çözünürlüklerde YouTube'da sorun yok. 480p görüntü bana kötü geliyor açıkçası. Diğer türlü normal kullanımda parlaklık ve görüntüde sorun yok.

Evet ben j7Prime kullanıyorum buradaki 480p Xiaomi'de ki 720P'ye eşit neredeyse. O açıdan bayağı sıkıntılı duruyor. Piksel bir görüntüye sebep olması tereddüt ettiriyor biraz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı