A Ahmet Emir Çevik Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #1 Arkadaşlar anneme şaka yapmak için geliştirici seçeneklerinden telefonun minimum genişlik ayarını 1500 yaptım telefon açılmıyor. Redmi yazıyor yükleme ekranı çıkıyor tekrar aynı şey. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2021
Arkadaşlar anneme şaka yapmak için geliştirici seçeneklerinden telefonun minimum genişlik ayarını 1500 yaptım telefon açılmıyor. Redmi yazıyor yükleme ekranı çıkıyor tekrar aynı şey. Ne yapmam lazım?
T T21 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 15.208 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #2 Bios menüsünden açmayı veya sıfırlamayı deneyebilirsiniz eğer kaybolucak verileri umursamazsanız.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 10 Mart 2021 #3 Telefonu sıfırlaman lazım en son çare, TWRP var mıdır?
A Ahmet Emir Çevik Decapat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2021 #4 T21 dedi: Bios menüsünden açmayı veya sıfırlamayı deneyebilirsiniz eğer kaybolucak verileri umursamazsanız. Genişletmek için tıkla... Başka şansımız yok mu fatihterim dedi: Telefonu sıfırlaman lazım en son çare, TWRP var mıdır? Genişletmek için tıkla... O ne
T21 dedi: Bios menüsünden açmayı veya sıfırlamayı deneyebilirsiniz eğer kaybolucak verileri umursamazsanız. Genişletmek için tıkla... Başka şansımız yok mu fatihterim dedi: Telefonu sıfırlaman lazım en son çare, TWRP var mıdır? Genişletmek için tıkla... O ne
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 10 Mart 2021 #5 Ahmet Emir Çevik dedi: Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sanırsam sıfırlamaktan başka çareniz yok. Sürprizbozan: 1 Gün Önce bende 1 gün önce aynı ayar ile biraz oynamıştım Allah'tan çok abartmamışım yoksa merhabalaşırdık.
Ahmet Emir Çevik dedi: Ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Sanırsam sıfırlamaktan başka çareniz yok. Sürprizbozan: 1 Gün Önce bende 1 gün önce aynı ayar ile biraz oynamıştım Allah'tan çok abartmamışım yoksa merhabalaşırdık.
fatihterim Decipat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.265 10 Mart 2021 #6 Mi Cloud açıksa sıfırla gitsin, kaybedecek bir şeyin olmaz.