Xiaomi Note 8 Pro sım etkinleştirme

ömer47

Centipat
Katılım
10 Temmuz 2019
Mesajlar
4
Arkadaşlar bende Note 8 Pro var. Sım etkinleştirme kısmı gelince bir türlü başarılı olamadım, kendime yeni hat aldım Turkcell'den Vodafone geçtim. Bu arada cihazı formatladım, iCloud yedekleme de mesajlaşma ve arama geçmişi sekronize edilemiyor. Mesajlasma ve arama geçmişi etkin edilirse yüksek ihtimal olacaktır. Çözümü bilen var mıdır şimdiden teşekkürler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaza IMEI atıldı zaten.
Umarım IMEI ile e-mail'i karıştırmıyorsunuz. eğer karıştırmadıysanız o cihazın yasallığını IMEI numarasını aşağıdaki siteye yazarak kontrol edin.
 
Bana tel Verde arim seni imeil / e-mail ney öretim sana.
Umarım IMEI ile e-mail'i karıştırmıyorsunuz. eğer karıştırmadıysanız o cihazın yasallığını IMEI numarasını aşağıdaki siteye yazarak kontrol edin.
Bide site linki atmış ya.
 
Hayırdır kardeş? Burası böyle konuşabileceğin bir yer değil, haddini bil. Adam sana insan gibi bir şey söylüyor, ne saçma sapan atarlanıyorsun?
 
Bilmemek cahillik değildir, IMEI ile e-mail de karıştırılabilir yani. Düzgün bir cevap yazsaydınız size daha fazla yardımcı olurlardı belki.
 
Forumdaki kişilerle bu şekilde konuşamazsınız. Ne kadar bilgili olduğunuz önemli değil. Forum kurallarına uymazsanız burda barınamazsınız. Burda kimsenin sizden bir çıkarı yok size yardımcı olmaya çalışıyorlar. Kabul edersiniz ki buraya gelen her kullanıcının bilgi seviyesini ölçebileceğimiz bir sistem yok. En temelden sorunu belirleyip ona göre çözüm üretmeye çalışıyoruz. Burda bize bilginçlik taslamanız ne sizi üstün kılar ne de bizi yeğer. Lütfen üslubunuza dikkat edin.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı