Xiaomi Note 8 Pro Uzun süre kullanılır mı?

deGGa

Megapat
GM 5+ telefonumun bataryası ölmüştü neredeyse ve 1 ay önce batarya değiştirdim. Fakat bugün yüzde 90 şarjda iken 8 saat sonra hiç kullanılmadığı ve arkada bir uygulama açık değilken yüzde 20 şarjı kaldı. Ve değiştirme kararı aldım. Yılbaşında alacağım. Aklımda Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64 GB var. İyi, fiyat performans bir telefon ama MediaTek olması beni tedirgin ediyor. Şöyle ben telefonlarla pek ilgili değilim. Bir kaç okuduğum forumda MediaTek'in 1 veya 2 yıl sonra Snapdragon'a göre çok daha fazla performans düşüşü olduğunu gördüm. Ki bende şuan bu yazıyı yazdığım GM5+'ı 4 senedir kullanıyorum. Ve bir elektronik eşyam bozulmadığı sürece değiştirmem bu yüzden alacağım telefon beni en az 3 sene götürmeli. Performans düşüşü olur gayet normal ama aşırı olmamalı. Fiyat bandına gelirsek maksimum 2000 TL. Oyun oynamıyorum telefonda. Arada bir sıkılınca oynuyorum yani haftada 2 veya 3 saat. Sosyal medya nadir kullanıyorum daha çok video seyrediyorum. Kamerada iyi olsun ama çok abartı değil. Bu yüzden Redmi Note 8 Pro tam istediğim gibi. Fakat bu bahsettiğim sorun hakkında bir arkadaş beni aydınlatırsa çok mutlu olurum. Cevaplarınızı bekliyorum. Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl kullanıp sonra sıkılıp başka birşey alırsın zaten. Uzun süre kullanacaksan almışken Huawei gibi Apple gibi malzeme kalitesi falan sağlam ve dayanıklı ürünlerden al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı