m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 11 Nisan 2023 #11 Kullanıcı311 dedi: Tamam ROM atabilirsiniz. IMEI gitmez. Ama siz yine de garantinizi alın. IMEI'yi bir kenara yazın, IMEI giderse hallederiz. Ama gitmez. Genişletmek için tıkla... Anladım peki IMEI giderse nasıl bir yol izlemeliyim geri yüklenebiliyor mu?
Kullanıcı311 dedi: Tamam ROM atabilirsiniz. IMEI gitmez. Ama siz yine de garantinizi alın. IMEI'yi bir kenara yazın, IMEI giderse hallederiz. Ama gitmez. Genişletmek için tıkla... Anladım peki IMEI giderse nasıl bir yol izlemeliyim geri yüklenebiliyor mu?
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2023 #12 m47 dedi: Anladım peki IMEI giderse nasıl bir yol izlemeliyim geri yüklenebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Bilgisayara bağlayıp özel bir program ile yazabiliriz. Eğer giderse (büyük ihtimalle gitmeyecek) yeni konu açın ve beni etiketleyin.
m47 dedi: Anladım peki IMEI giderse nasıl bir yol izlemeliyim geri yüklenebiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Bilgisayara bağlayıp özel bir program ile yazabiliriz. Eğer giderse (büyük ihtimalle gitmeyecek) yeni konu açın ve beni etiketleyin.