abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 22 Haziran 2022 #1 Xiaomi Note 9 kullanıyorum ve Play Store uygulamasında Netflix uyumlu değil diyor. Sistemim güncel. Netflix'in sitesinden APK indirdim ama oda açılmıyor. Bilgisayardan girebiliyorum ama telefondan da girmek istiyorum. Sorun ne? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2022
Xiaomi Note 9 kullanıyorum ve Play Store uygulamasında Netflix uyumlu değil diyor. Sistemim güncel. Netflix'in sitesinden APK indirdim ama oda açılmıyor. Bilgisayardan girebiliyorum ama telefondan da girmek istiyorum. Sorun ne?
KS KS abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 22 Haziran 2022 #11 Polorchen dedi: SuperSU hata vs. veriyor mu? Genişletmek için tıkla... # işaretine tıklayınca NOT ROOTED! diye uyarı veriyor Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: SuperSU hata vs. veriyor mu? Genişletmek için tıkla... # işaretine tıklayınca NOT ROOTED! diye uyarı veriyor
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Haziran 2022 #12 abdmtlcn dedi: # işaretine tıklayınca NOT ROOTED! diye uyarı veriyor Genişletmek için tıkla... Cihazınızda Root yok, ilginç. Cihazınız güncel mi? Artı 0 Eksi
abdmtlcn dedi: # işaretine tıklayınca NOT ROOTED! diye uyarı veriyor Genişletmek için tıkla... Cihazınızda Root yok, ilginç. Cihazınız güncel mi?
KS KS abdmtlcn Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 227 Çözümler 1 22 Haziran 2022 #13 Polorchen dedi: Cihazınızda root yok, ilginç. Cihazınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. abdmtlcn dedi: Güncel. Genişletmek için tıkla... APKPure sitesinden APK indirdim ve açıldı, garip bir durum ilgilendiğin için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Cihazınızda root yok, ilginç. Cihazınız güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. abdmtlcn dedi: Güncel. Genişletmek için tıkla... APKPure sitesinden APK indirdim ve açıldı, garip bir durum ilgilendiğin için teşekkürler.
L Lynwood0 Centipat Katılım 14 Aralık 2022 Mesajlar 5 21 Aralık 2022 #14 abdmtlcn dedi: Güncel. APKPure sitesinden APK indirdim ve açıldı, garip bir durum ilgilendiğin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorun bende de var da. Hangi sürümünü yükledin acaba? Artı 0 Eksi
abdmtlcn dedi: Güncel. APKPure sitesinden APK indirdim ve açıldı, garip bir durum ilgilendiğin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Merhaba, aynı sorun bende de var da. Hangi sürümünü yükledin acaba?