Xiaomi POCO X3 almayın!

Hocam POCO X3 Pro kullanıyorum. Dediklerinizin hiçbirini yaşamadım. Daha hiç güncelleme bile yapmadım fabrikadan çıktığı şekilde bir de.

Poco X3 NFC ile Poco X3 Pro karşılaştıran birine ne anlatabilirim ki? Poco X3 NFC satıp Pro aldım PRO mükemmel bir işlemciye sahip.

NFC çöp

Ne alaka kardeşim? Bende de POCO X3 NFC modeli var ama hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tek sen sıkıntı yaşıyorsun diye "POCO X3 ALMAYIN" diye başlık açman saçmalıktan başka bir şey değil. Fiyatına göre piyasadaki en iyi telefonlardan sayılacak bir telefon bu. IPhone'da da Samsung'da da oluyor böyle problemler. Sadece Xiaomi'ye özgü bir problem değil yani.

+1
POCO X3 NFC ile POCO X3 Pro karşılaştıran birine ne anlatabilirim ki? POCO X3 NFC satıp Pro aldım Pro mükemmel bir işlemciye sahip.

NFC çöp.

POCO X3 NFC ile POCO X3 Pro karşılaştıran birine ne anlatabilirim ki? POCO X3 NFC satıp Pro aldım Pro mükemmel bir işlemciye sahip.

NFC çöp.

Aralarında dağlar kadar fark yok hocam NFC ile birbirine benzer modeller.

Hortlatmak gibi olmasın 2021 Mart'ta aldım X3 NFC eşek gibi de kullandım.
Pili hala gayet iyi(%85) ekranda sorun yok ısınma sorunum yok donma kasma vs bir şey yok bu gibi cihazlarda sorun olabilir kesinlikle almayın diye bir şey söz konusu olamaz bende konu açıp kesinlikle alın diyebilirim mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…