Xiaomi Poco X3 nfc nasıldır?

Aga Pro daha iyi bence ama pek bir fark yok hayırlı olsun.

Konu açılalı 2.5 yıl oluyor 🙂 Ama yinede söyleyeyim, POCO X3 Pro kronik sorunlu, POCO X3 NFC’de iğrenç bir telefon. Telefonun saçma sapan buglarından dolayı telefonu parçalayıp ölü fiyata sattım, 13 Ğro Max’a geçiş yaptım.

Almayı düşünen birisi görürse kullanmış birisi olarak söyleyeyim, asla ama asla POCO X3 serisine bulaşmayın.

Konu açılalı 2.5 yıl oluyor 🙂 ama yine de söyleyeyim, POCO X3 Pro kronik sorunlu, POCO X3 NFC'de iğrenç bir telefon. Telefonun saçma sapan buglarından dolayı telefonu parçalayıp ölü fiyata sattım, 13 ğro Max'a geçiş yaptım.

Almayı düşünen birisi görürse kullanmış birisi olarak söyleyeyim, asla ama asla POCO X3 serisine bulaşmayın.

Telefonun saçma sapan bugları derken? Bize de bahset bizde bilelim şu bugları.

Telefonun saçma sapan bugları derken? Bize de bahset bizde bilelim şu bugları.

Saatlerin birbiri üstüne binmesi, telefonun boşta gereksiz yüksek RAM kullanması, üst çubuğu aşağı çekerken takılı kalması, arada bir drop yenmesi 🙂

Daha ne olsun? Telefonun kasa kalitesi, ısınma sorunu ve tuğla olmasına değinmiyorum bile.

Yaklaşık 3 yıl önce Xiaomi POCO X3 Pro satın almıştım. Şarjı tükeniyor uyarısı verdi ama umursamadım çünkü nasılsa hızlı şarj özelliği var diye. Sonra bir daha da açılmadı. Yani recovery moduna bile girmiyor çünkü bataryası şarj olmuyor. Sorun ya USB portun olduğu kartta ya bataryada ya da MMC çipinde. MMC çipinde sorun olsa bile telefon yine de şarj olurdu. Ancak bir batarya birdenbire bozulmaz ya da kontrol kartı diye düşünüyorum. Evet telefonda istediğim her türlü özellik var özellikle radyolu telefonları severim. İlk telefonlarımdan biri olan Samsung'lar ile Xiomi'lerin ben sorunlu olduğunu düşünüyorum. Telefona ne var ne yok doldurmaları da bu yüzden, kolayca satılabilsin diye. Evet bu da bir telefon ama malzeme kalitesi ve işçiliğin iyi olduğunu sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı