gorkemonl Hectopat Katılım 18 Şubat 2017 Mesajlar 124 5 Mart 2018 #1 N11'den bu ürünü almayı düşünüyorum ama orijinalliğine ve kullanışlılığına pek güvenemedim. Bu power bankten kullanan var mı? Ortalama bu fiyat aralığında sağlam 10000mAh powerbank önerisi yapabilir misiniz? Xiaomi Mi 3.nesil Powerbank 10000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj - n11.com Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2018
N11'den bu ürünü almayı düşünüyorum ama orijinalliğine ve kullanışlılığına pek güvenemedim. Bu power bankten kullanan var mı? Ortalama bu fiyat aralığında sağlam 10000mAh powerbank önerisi yapabilir misiniz? Xiaomi Mi 3.nesil Powerbank 10000 Mah Taşınabilir Hızlı Şarj - n11.com
Ömer Faruk Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Şubat 2018 Mesajlar 1.197 Çözümler 2 Yer İzmir ve Tekirdağ/ Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknik Ressam 5 Mart 2018 #2 Abim Kazakistan'dan bana markasız bir powerbank getirdi, arkadaşımın Xiaomi marka ürününden daha kullanışlı ve sağlam. Şimdi benimkini araştırdım 250 TL fiyatı varmış Yoobao markası.
Abim Kazakistan'dan bana markasız bir powerbank getirdi, arkadaşımın Xiaomi marka ürününden daha kullanışlı ve sağlam. Şimdi benimkini araştırdım 250 TL fiyatı varmış Yoobao markası.
erdidrkn Megapat Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 142 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2018 #3 Siyah rengini kullanıyorum, iPhone 7 Plus ve Apple AirPods şarj ediyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. 1. nesilinden beri Xiaomi alıyorum.
Siyah rengini kullanıyorum, iPhone 7 Plus ve Apple AirPods şarj ediyorum hiç bir sıkıntısını görmedim. 1. nesilinden beri Xiaomi alıyorum.
Mikael Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 1.253 Çözümler 7 Yer Zürich/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 5 Mart 2018 #4 Ben de Aliexpress'ten almistim gecen Ekim'de. Orjinalligini sitesinden kontrol edebiliyorsun kodlama sistemiyle. Benimki de 10000 mAh ve iPhone 8 ile sorunsuzca kullaniyorum.
Ben de Aliexpress'ten almistim gecen Ekim'de. Orjinalligini sitesinden kontrol edebiliyorsun kodlama sistemiyle. Benimki de 10000 mAh ve iPhone 8 ile sorunsuzca kullaniyorum.