Xiaomi Redmi Airdots alınır mı?

Sağ kulaklık cebimdeydi eşofmanı çıkarıp çantaya koydum yanında soğuk su onun buharından mi ne kısa devre oldu bozuldu, gariban olarak sadece sol kulaklık ve kırık kutu var.

Hocam garantiye götürseydiniz su geçirmezlik sertifikası var.

Hocam yukarıdaki yazarımızın da dediği gibi, Haylou GT1 Plus alın. Ama dikkatli olmakta fayda var. Bu ürün ne kadar iyi olursa olsun, kronik bir probleme sahip. İki kişide batarya problemine rastladım. Adam otururken durup dururken kulaklık kutusu yanmış ve bir daha da kulaklığı kullanamamış. Ve bu sırada ürün adamın cebindeydi
Demek istediğim şey, ürünün garantisinin olması çok önemli. Böyle bir durumda teknik destek alabilirsiniz. Ürün de çok iyi bu arada.

Hocam garantiye götürseydiniz su geçirmezlik sertifikası var.

Hocam bu kulaklık elime çok saçma bir şekilde geçti, annem kutu falan her şeyi atmış, zaten sevmiyordum sürekli bağlantı kopuyordu bir ara başka kulaklık alırım.

Hocam bu kulaklık elime çok saçma bir şekilde geçti, annem kutu falan her şeyi atmış, zaten sevmiyordum sürekli bağlantı kopuyordu bir ara başka kulaklık alırım.

Sizin kulaklık yüksek ihtimalle sorunlu ben sadece ses kalitesinden memnun değilim.

Sizin kulaklık yüksek ihtimalle sorunlu ben sadece ses kalitesinden memnun değilim.

Hocam bilmiyorum ki ya ses kalitesi güzeldi iyi hoştu, videoyu durduruyorum tekrar bağlanıyor bazen kendi kendine kapanıyor, kablolu kulaklık alacağım en iyisi.

Hocam bilmiyorum ki ya ses kalitesi güzeldi iyi hoştu, videoyu durduruyorum tekrar bağlanıyor bazen kendi kendine kapanıyor, kablolu kulaklık alacağım en iyisi.

Basic s mi düz modeli mi var sizde normal modelinde kopma sorunu yaşandığını duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…