Let it happen
Hectopat
Kesinlikle banada airdots yerine bunu önerdiler.Haylou airdost modeline göre çok daha iyi![]()
Kesinlikle banada airdots yerine bunu önerdiler.Haylou airdost modeline göre çok daha iyi![]()
Sağ kulaklık cebimdeydi eşofmanı çıkarıp çantaya koydum yanında soğuk su onun buharından mi ne kısa devre oldu bozuldu, gariban olarak sadece sol kulaklık ve kırık kutu var.
Hocam garantiye götürseydiniz su geçirmezlik sertifikası var.
Hocam bu kulaklık elime çok saçma bir şekilde geçti, annem kutu falan her şeyi atmış, zaten sevmiyordum sürekli bağlantı kopuyordu bir ara başka kulaklık alırım.
Sizin kulaklık yüksek ihtimalle sorunlu ben sadece ses kalitesinden memnun değilim.
Hocam bilmiyorum ki ya ses kalitesi güzeldi iyi hoştu, videoyu durduruyorum tekrar bağlanıyor bazen kendi kendine kapanıyor, kablolu kulaklık alacağım en iyisi.
Basic s mi düz modeli mi var sizde normal modelinde kopma sorunu yaşandığını duymuştum.
Evet çoğu kişinin eline çakma gecıyor Türk Telekom'a gidip elden alacağım çakma cıkma ihtimalı var mıdır yine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.